Печінка по-міланськи
(покроковий рецепт з фото)
Печінка по-міланськи - звучить дуже красиво і інтригує. А як це смачно і красиво! Не гріх подати і на святковий стіл. А готується це блюдо дуже просто. Спробуйте і самі переконаєтеся!
Печінка по-міланськи - дуже смачна страва. Його можна подавати і до святкового столу, бо виглядає воно так апетитно і красиво, що прикрасить будь-який стіл. Печінка по-міланськи виходить дуже ніжною і просто тане в роті. Якщо подавати з овочами, то це відмінне дієтичне блюдо. Смачного!
- Печінка куряча - 500 грам
- Помідори черрі - 10-15 штук
- Зелень - За смаком
- Часник - 2-3 зубчиків
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Цибуля - 1 штука
- Мед - 1 Ст. Ложка
Курячу печінку промити і порізати шматочками.
Підсмажити печінку на рослинному маслі протягом 5-7 хвилин, додавши сіль і перець за смаком.
Підсмажити цибулю до золотистої скоринки. Посолити і в кінці додати ложку меду.
Зробити заправку. Змішати оцет або сік лимона, додати роздавлений часник, посолити і поперчити.
Помити зелень і помідори черрі.
На тарілку покласти листя салату, на них красиво печінку. Залити соусом і викласти помідори черрі.