Рецепт Печінка по-міланськи фото

Печінка по-міланськи
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
М'ясо , Субпродукти , Печінка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Романтична вечеря
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 25 хв.

Печінка по-міланськи - звучить дуже красиво і інтригує. А як це смачно і красиво! Не гріх подати і на святковий стіл. А готується це блюдо дуже просто. Спробуйте і самі переконаєтеся!

Опис приготування:

Печінка по-міланськи - дуже смачна страва. Його можна подавати і до святкового столу, бо виглядає воно так апетитно і красиво, що прикрасить будь-який стіл. Печінка по-міланськи виходить дуже ніжною і просто тане в роті. Якщо подавати з овочами, то це відмінне дієтичне блюдо. Смачного!

  • Печінка куряча - 500 грам
  • Помідори черрі - 10-15 штук
  • Зелень - За смаком
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Цибуля - 1 штука
  • Мед - 1 Ст. Ложка
печінка по-міланськи - фото крок 1
Курячу печінку промити і порізати шматочками.
печінка по-міланськи - фото крок 2
Підсмажити печінку на рослинному маслі протягом 5-7 хвилин, додавши сіль і перець за смаком.
печінка по-міланськи - фото крок 3
Підсмажити цибулю до золотистої скоринки. Посолити і в кінці додати ложку меду.
печінка по-міланськи - фото крок 4
Зробити заправку. Змішати оцет або сік лимона, додати роздавлений часник, посолити і поперчити.
печінка по-міланськи - фото крок 5
Помити зелень і помідори черрі.
печінка по-міланськи - фото крок 6
На тарілку покласти листя салату, на них красиво печінку. Залити соусом і викласти помідори черрі.

Схожі рецепти