Рецепт Яловича печінка відварна фото

Яловича печінка відварна
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина, Яловича печінка
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Цей рецепт поповнить список простих і корисних рецептів, які можуть використовуватися як при просто правильному, так і при низькокалорійному харчуванні. Готову печінку можна використовувати як інгредієнт.

Печінка ми звикли їсти в основному смажену або тушковану. Але цей рецепт розбиває наші уявлення про печінки. Svarennaya, вона буде більш здоровою і легкою для шлунка, ніж якщо її підсмажити.

Також вона стане відмінним доповненням до гарнірів і салатів. Також ви потім зможете перекрутити її і зробити відмінний паштет!

Знайомимося з покроковим описом, як приготувати яловичу відварну печінку, і готуємо собі це прекрасне легке блюдо!

  • Печінка яловича - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Корінь петрушки - 2 штуки
  • Перець горошком - 3-4 штук
  • Лавровий лист - 2-3 штук
  • Вода - 1 літрів
  • Сіль - 2 чайних ложки
1
Починаємо приготування з того, що очищаємо овочі, набираємо воду в каструлю, ставимо на вогонь, укладаємо овочі цілком, доводимо до кипіння і кладемо в каструлю печінку (теж цілу). Дав закипеть, акуратно знімаємо піну, і зменшуємо вогонь.
2
Проварюємо до готовності хвилин 15 на маленькому вогні, періодично знімаючи піну.
Порада: щоб печінка залишалася соковитою і м'якою, солити її необхідно в кінці, за кілька хвилин до закінчення варіння.
3
Готову страву знімаємо з вогню, дістаємо печінку. Нарізаємо її перед подачею.
Можна подавати як з будь-яким гарніром, так і з соусами.

Схожі рецепти