Рецепт Яловича печінка з грибами фото

Яловича печінка з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Яловичина, Яловича печінка
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Підшукуєте варіант смачного гарячого страви на обід або вечерю? можливо, вам сподобається ця моя ідея. Поєднання корисної печінки, смажених грибочків і апетитного соусу - це дійсно смачно!

Поспішаю поділитися з вами своєю ідеєю, як приготувати яловичу печінку з грибами, тушковану з бульйоном і шматочками бекону. Це чудовий варіант гарячого для будь-якого гарніру. Печінка виходить дуже ніжною і практично тане в роті, а підлива - просто пальчики оближеш! Якщо ви ще не перейнялися любов'ю до субпродуктів, обов'язково спробуйте цей рецепт!

  • Печінка яловича - 450 грам
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Цибулина - 1 штука
  • Бекон - 50 грам
  • Бульйон - 1/2 L
  • Сіль і перець - За смаком
  • Печериці - 200 грам
  • Лавровий лист - 1-2 штук
яловича печінка з грибами - фото крок 1
1. Печінка вимийте, обсушити і наріжте брусочками. Додати сіль, поперчіть за смаком і обваляйте в невеликій кількості борошна. Надішліть в розігріте рослинне масло і обсмажте на сильному вогні з двох сторін до золотистої скоринки.
яловича печінка з грибами - фото крок 2
2. Зніміть печінку і поки відкладіть в сторону. Тим часом обсмажте нарізану цибулю і гриби.
яловича печінка з грибами - фото крок 3
3. Додайте шматочки бекону, трохи солі і перцю, а також улюблені спеції, трави. Смажте на середньому вогні, помішуючи, хвилин 5.
яловича печінка з грибами - фото крок 4
4. Додайте борошно, що залишилося і акуратно перемішайте.
яловича печінка з грибами - фото крок 5
5. Влийте бульйон, доведіть до кипіння і млоїте ще хвилин 5.
яловича печінка з грибами - фото крок 6
6. Додайте печінку і тушкуйте до готовності ще хвилин 10 (час залежить від розміру шматочків печінки).
яловича печінка з грибами - фото крок 7
7. Готову страву подавайте до столу гарячим, доповнивши будь-яким гарніром, який вам до душі. Смачного!

Схожі рецепти