Рецепт Печеня з яловичини в духовці фото

Печеня з яловичини в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Печеня з яловичини в духовці для мене класичне, можна сказати повсякденне блюдо, яке робили і моя мама і бабуся. Дуже смачне, ситне, яловичина добре пропарюють і стає м'якою.


Опис приготування:

Печеня з яловичини в духовці готується за простою схемою. Спочатку обсмажуються окремі продукти, потім все з'єднується і заливається бульйоном і гаситься. Якщо спекотне готувати на плиті, то спочатку потрібно згасити м'ясо з цибулею пару годин на повільному вогні, а потім додати овочі і спеції і тушкувати вже до готовності. В спекотне можна додати картоплю і болгарський перець. Успіхів і приємного апетиту!


  • Яловичина - 800 грам
  • Лук-пориста - 4 штуки
  • Часник - 5 зубчиків
  • Гриби - 120 грам
  • Морква - 4 штуки
  • Помідори - 400 грам
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Чебрець - 4 штуки (гілочка)
  • Курячий бульйон - 1 Склянка
  • Оцет яблучний - 2 Ст. Ложки
  • Селера - 2 штуки (стебло)
  • Корінь пастернаку - 7-10 штук (маленький)
печеня з яловичини в духовці - фото крок 1
Підготувати продукти.
печеня з яловичини в духовці - фото крок 2
Яловичину порізати на шматочки.
печеня з яловичини в духовці - фото крок 3
Яловичину посолити, поперчити.
печеня з яловичини в духовці - фото крок 4
Гриби обсмажити з цибулею і часником.
печеня з яловичини в духовці - фото крок 5
М'ясо обсмажити до золотистого кольору.
печеня з яловичини в духовці - фото крок 6
Складіть всі інгредієнти в казанок і перемішайте. Залийте бульйоном і відправте в духовку нудитися на 2, 5-3 годину.
печеня з яловичини в духовці - фото крок 7
Печеня готова. Смачного!

Схожі рецепти