Печеня по-Ланкаширські
(покроковий рецепт з фото)
До вашої уваги - класичний рецепт спекотного по-Ланкаширські. Ланкашир - це графство у Великобританії і там роблять дуже смачне печеня з баранини з капустою і овочами. Спробуйте, дуже смачно!
Поспішаю поділитися з вами дуже вдалим рецептом приготування печені по-Ланкаширські! Взагалі-то я не дуже люблю тушковану капусту, та й до баранини ставлюся з певною пересторогою, - а раптом стару підсунуть? Запах потім ще виводити… словом, довго вирішувалася на підготовку цієї страви, і в результаті не пошкодувала! Саме поєднання баранини з капустою тут приголомшливе, - капуста просочується м'ясними соками, а саме м'ясо саме завдяки їй стає дуже м'яким і соковитим! Так що розповідаю, як зробити печеня по-Ланкаширські!
- Баранина - 600 грам
- Картопля - 500 грам
- Капуста - 1 кілограм
- Цибуля - 3 штуки
- Часник - 5 зубчиків
- Бульйон - 500 мілілітрів (можна замінити водою)
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
1. Масло прогреваем на сковороді, обсмажити в ньому баранину, порізану невеликими шматочками. Трохи солимо і перчимо. Викладаємо поки на тарілку.
2. Тепер на цьому ж маслі обсмажити цибулю півкільцями і подрібнений часник.
3. Викладаємо обсмажені овочі на дно казанка або каструлі, наверх - капусту, порізану досить крупно. Заливаємо бульйоном і ставимо на вогонь.
4. Коли капуста трохи опуститься, викладаємо картоплю і м'ясо. Солимо, перчимо до смаку. Закриваємо кришкою і тримаємо на маленькому вогні годину.
5. Відразу ж подаємо на стіл. Смачного!