Рецепт Pechenka з podlivkoy фото

Pechenka з podlivkoy
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Свинина , Печінка , Свиняча печінка
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ніжна, апетитна і смачна печінка з підливою в домашніх умовах - прекрасний варіант корисного гарячого блюда, яке чудово поєднується з будь-яким гарніром.

Опис приготування:

Хочу запропонувати вам досить класичний рецепт печінки з підливою зі сметани і смаженої цибулі. Приголомшливо соковита, буквально тане в роті, така печінку припаде до смаку навіть дітям. Крім традиційних солі і перцю, ви можете використовувати найрізноманітніші спеції, а також свіжу зелень, наприклад.

  • Печінка - 600 грам
  • Крем - 300 грам
  • Вода - 100 мілілітрів
  • Цибулина - 2 штуки
  • Борошно - 2-3 Ст. Ложок
  • Молоко - 1 Склянка
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
Pechenka з podlivkoy - фото крок 1
1. Насамперед вимийте як слід печінку, при необхідності очистіть від плівок. Обсушити трохи і викладіть в глибоку миску. Залийте молоком і залиште на час. В даний рецепт приготування печінки з підливою використовується яловича печінка, але ви можете взяти будь-яку.
Pechenka з podlivkoy - фото крок 2
2. Тим часом можна очистіть цибулька, нарізати його кружечками або півкільцями. Викладіть його на сковороду з розігрітим рослинним маслом і обсмажте до насиченого золотистого кольору.
Pechenka з podlivkoy - фото крок 3
3. Хвилин через 30 можна дістати печінку з молока і просушити трохи паперовим рушником.
Pechenka з podlivkoy - фото крок 4
4. Додайте буквально щіпку солі і обваляйте в борошні.
Pechenka з podlivkoy - фото крок 5
5. На окремій сковороді (або ж можна акуратно зняти лук і відкласти в сторону) розігрійте ще трохи рослинного масла і викладіть туди печінку.
Pechenka з podlivkoy - фото крок 6
6. На середньому вогні смажте з двох сторін до рум'яної скоринки.
Pechenka з podlivkoy - фото крок 7
7. Після додайте раніше обсмажену цибулю, а також сіль і перець за смаком.
Pechenka з podlivkoy - фото крок 8
8. Сметану з'єднайте з водою і вилийте все це на сковороду. Кількість води залежить від того, наскільки рідкої ви хочете зробити печінка з підливою в домашніх умовах.
Pechenka з podlivkoy - фото крок 9
9. Приберіть вогонь до мінімуму і залиште гаситися хвилин на 15 (куряча печінка стане м'якою раніше).
Pechenka з podlivkoy - фото крок 10
10. Ось і весь секрет, як приготувати печінку з підливою. Подавайте до столу з улюбленим гарніром, прикрасивши зеленню. Смачного!

Схожі рецепти