Pechenka Сковороди
(покроковий рецепт з фото)
Обсмажена печінка - це не тільки смачна страва, але і корисне харчування. Запам'ятовуємо рецепт печінки на сковороді, якщо ви хочете харчуватися правильно.
Люблю готувати дане блюдо по вихідним, та й гостям воно подобається. Для приготування печінки на сковороді найкраще брати яловичу печінку, вона дуже м'яка і ніжна. Квасоля виду лобіо дуже добре поєднується з печінкою, відтіняє її, надає свіжість і м'якість. А подавати страву можна з червоним вином. Дивимося рецепт.
- Печінка - 300 грам
- Стручкова квасоля - 300 грам
- Лук червоний - 1 штука
- Бальзамічний оцет - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 25 грам
- Соняшникова олія - 4 Ст. Ложки
- Чебрець - 1 щіпка
- Петрушка, Braai - 100 грам
Підготуйте інгредієнти.
У сотейник виливаємо олію соняшникову 3 ст.Л. Додаємо 3 ст.Л. Води. Викладаємо квасоля. Коли все трохи згасити, зверху додаємо вершкове масло.
Додайте чебрець і сіль до квасолі, тушкуйте все хвилин 10. Тим часом промийте печінку, поріжте на шматочки. Заздалегідь поріжте півкільцями цибулю.
Обсмажуємо печінку на сковороді недовго, пару хвилин. Додаємо цибулю.
Поливаємо печінку бальзамічним оцтом. І гарненько посоліть.
Додаємо квасолю, все перемішайте. Гасіть ще пару хвилин.
В кінці додайте подрібнену зелень. Поперчіть. Вимкніть вогонь. Наш pechenka Сковороди Готовий. Можна подавати і приємного апетиту!