Рецепт Pechenka Сковороди фото

Pechenka Сковороди
(покроковий рецепт з фото)

Англійська кухня
М'ясо, Субпродукти, Печінка
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Обсмажена печінка - це не тільки смачна страва, але і корисне харчування. Запам'ятовуємо рецепт печінки на сковороді, якщо ви хочете харчуватися правильно.

Люблю готувати дане блюдо по вихідним, та й гостям воно подобається. Для приготування печінки на сковороді найкраще брати яловичу печінку, вона дуже м'яка і ніжна. Квасоля виду лобіо дуже добре поєднується з печінкою, відтіняє її, надає свіжість і м'якість. А подавати страву можна з червоним вином. Дивимося рецепт.

  • Печінка - 300 грам
  • Стручкова квасоля - 300 грам
  • Лук червоний - 1 штука
  • Бальзамічний оцет - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 25 грам
  • Соняшникова олія - 4 Ст. Ложки
  • Чебрець - 1 щіпка
  • Петрушка, Braai - 100 грам
Pechenka Сковороди - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
Pechenka Сковороди - фото крок 2
У сотейник виливаємо олію соняшникову 3 ст.Л. Додаємо 3 ст.Л. Води. Викладаємо квасоля. Коли все трохи згасити, зверху додаємо вершкове масло.
Pechenka Сковороди - фото крок 3
Додайте чебрець і сіль до квасолі, тушкуйте все хвилин 10. Тим часом промийте печінку, поріжте на шматочки. Заздалегідь поріжте півкільцями цибулю.
Pechenka Сковороди - фото крок 4
Обсмажуємо печінку на сковороді недовго, пару хвилин. Додаємо цибулю.
Pechenka Сковороди - фото крок 5
Поливаємо печінку бальзамічним оцтом. І гарненько посоліть.
Pechenka Сковороди - фото крок 6
Додаємо квасолю, все перемішайте. Гасіть ще пару хвилин.
Pechenka Сковороди - фото крок 7
В кінці додайте подрібнену зелень. Поперчіть. Вимкніть вогонь. Наш pechenka Сковороди Готовий. Можна подавати і приємного апетиту!

Схожі рецепти