Рецепт Короп на сковороді фото

Короп на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Короп
Дієтичне харчування , Для діабетиків
На обід , На святковий стіл , Новий рік
Гарячі страви , Страви в паніровці
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

З усіх видів риби найбільше я люблю саме смажену і саме річкову рибу. Короп на сковороді в домашніх умовах - саме те ідеальне поєднання соковитості і ароматності! Просто і смачно, рекомендую!

Опис приготування:

Треба сказати, що цей класичний рецепт коропа на сковороді по суті об'єднує два найвідоміших виду паніровок - обсмажування в сухарях і обсмажування в борошні. Але смак від такого поєднання стає набагато цікавіше, як на мене. Рекомендую і вам дізнатися, як приготувати коропа на сковороді, так би язикати, в подвійній паніровці. Вам сподобається!

  • Короп - 1 штука
  • Сухарі паніровочні - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
короп на сковороді - фото крок 1
1. Карпа обробляв, чистим, нарізаємо тонкими шматочками. Натираємо сіллю і перцем кожен з них.
короп на сковороді - фото крок 2
2. Сухарі і борошно змішаємо між собою, гарненько вивалявся в цій суміші кожен шматочок.
короп на сковороді - фото крок 3
3. Смажимо на олії з усіх боків.
короп на сковороді - фото крок 4
4. Коли риба стане ароматною і покриється золотистою скоринкою, можна знімати з вогню і відразу ж подавати. Смачного!

Схожі рецепти