Короп на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
З усіх видів риби найбільше я люблю саме смажену і саме річкову рибу. Короп на сковороді в домашніх умовах - саме те ідеальне поєднання соковитості і ароматності! Просто і смачно, рекомендую!
Треба сказати, що цей класичний рецепт коропа на сковороді по суті об'єднує два найвідоміших виду паніровок - обсмажування в сухарях і обсмажування в борошні. Але смак від такого поєднання стає набагато цікавіше, як на мене. Рекомендую і вам дізнатися, як приготувати коропа на сковороді, так би язикати, в подвійній паніровці. Вам сподобається!
- Короп - 1 штука
- Сухарі паніровочні - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Карпа обробляв, чистим, нарізаємо тонкими шматочками. Натираємо сіллю і перцем кожен з них.
2. Сухарі і борошно змішаємо між собою, гарненько вивалявся в цій суміші кожен шматочок.
3. Смажимо на олії з усіх боків.
4. Коли риба стане ароматною і покриється золотистою скоринкою, можна знімати з вогню і відразу ж подавати. Смачного!