Рецепт Govyazhyya pechenka «фікція» з цибулею фото

Govyazhyya pechenka «фікція» з цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня , Канадська кухня
М'ясо , Субпродукти , Яловичина , Печінка , Яловича печінка
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Час приготування: 45 хв.

Рецепт приготування ситного і корисного страви з яловичої печінки, який не відніме у вас багато часу і не кине виклик вашим кулінарним здібностям. Просто, швидко і смачно - просто фантастика!

Кількість порцій: 4
  • Яловича печінка - 900 грам
  • Молоко - 1, 5 склянки (для вимочування)
  • Вершкове масло - 0, 25 склянки
  • Лук великий - 2 штуки
  • Борошно - 2 склянки
  • Сіль і перець - 1 За смаком
Govyazhyya pechenka & Quot; Фентезі
1. Яловичу печінку гострим ножем порізати на тонкі скибочки. Кожен з них промити в воді і скласти в миску.
Govyazhyya pechenka & Quot; Фентезі
2. Залити скибочки печінки молоком, щоб воно покривало її, і залишити на 1-2 годину. Це важливо для усунення гіркуватості печінки, яка не всім подобається.
Govyazhyya pechenka & Quot; Фентезі
3. Лук очистити і дуже гострим ножем порізати тонкими кільцями - чим тонше у вас вийде, тим краще.
Govyazhyya pechenka & Quot; Фентезі
4. Пару столових ложок олії розігріти на сковороді, кільця цибулі розібрати на частини і пасерувати їх до м'якості.
Govyazhyya pechenka & Quot; Фентезі
5. Коли печінка буде готова, масло, що залишилося розігрійте на тій же сковорідці, де смажили цибулю. Молоко з печінки ретельно злийте.
Govyazhyya pechenka & Quot; Фентезі
6. Борошно змішайте зі спеціями, і в цій суміші обваляйте кожен шматочок печінки. Викладіть печінку на сковорідку в один шар, і на середньому вогні підсмажте до золотистого кольору з кожного боку.
Govyazhyya pechenka & Quot; Фентезі
7. Засипте цибулю в сковорідку з печінкою і ще кілька хвилин тушкуйте інгредієнти разом. Головне, не перепечеться печінку, тоді вона вийде фантастично смачною!

Схожі рецепти