Рецепт Govyazhyya pechenka «фікція» з цибулею фото

Govyazhyya pechenka «фікція» з цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня , Канадська кухня
М'ясо, Субпродукти, Яловичина, Печінка, Яловича печінка
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Рецепт приготування ситного і корисного страви з яловичої печінки, який не відніме у вас багато часу і не кине виклик вашим кулінарним здібностям. Просто, швидко і смачно - просто фантастика!

Кількість порцій: 4
  • Яловича печінка - 900 грам
  • Молоко - 1, 5 склянки (для вимочування)
  • Вершкове масло - 0, 25 склянки
  • Лук великий - 2 штуки
  • Борошно - 2 склянки
  • Сіль і перець - 1 За смаком
Govyazhyya pechenka
2. Залити скибочки печінки молоком, щоб воно покривало її, і залишити на 1-2 годину. Це важливо для усунення гіркуватості печінки, яка не всім подобається.
Govyazhyya pechenka
6. Борошно змішайте зі спеціями, і в цій суміші обваляйте кожен шматочок печінки. Викладіть печінку на сковорідку в один шар, і на середньому вогні підсмажте до золотистого кольору з кожного боку.

Схожі рецепти