Паста з помідорами і креветками
(покроковий рецепт з фото)
Паста з помідорами і креветками - смак Італії у вас вдома! рецепт, який вимагає уваги і праці, але блюдо того варто. Буквально на ходу можна приготувати класний обід або вечерю.
У рецепті пасти з помідорами і креветками є свої тонкощі. Я люблю це блюдо саме за незвичайний соус.
- Макаронні вироби - 300 грам (на свій смак)
- Креветки - 500 грам (сирі. )
- Цибуля - 1 штука (цибулина середнього розміру. )
- Часник - 3 зубчики
- Помідор - 1 штука (бажано великий. )
- Томатна паста - 0, 5 склянки (можете покласти більше. Тут залежить від вашого смаку. )
- Петрушка - 1 штука (пучок. )
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Вершки - 70 мілілітрів
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком

Підготуйте овочі. Цибуля і петрушку дрібно порубати. Помідори поріжте на маленькі шматочки.

Приготуйте каструлю з товстими стінками, налийте олії, розігрійте і кидайте цибулю. Прожарте його до золотистої скоринки.

Приготуйте креветки. Очистіть їх і помийте.

Додайте креветки до цибулі, трохи обсмажте. Додайте в каструлю помідори. Перемішайте.

Заправте інгредієнти в каструлі томатною пастою.

Коли креветки будуть готові, візьміть трохи соусу з креветками і збийте в блендері.

Збитий соус вилийте назад в каструлю. Перемішайте все.

Зваріть пасту згідно з вказівками на упаковці. Злийте воду.

Перед тим, як змішати пасту з соусом, додайте в нього вершкове масло. Розмішайте.

Тепер сміливо можете змішати пасту з готовим соусом!

Додайте тертий сир.

Подавайте до столу, прикрасивши петрушкою.