Паста з креветками «Амор Амор»
(покроковий рецепт з фото)
Дуже просте і швидке в приготуванні блюдо!
Кількість порцій: 3-4
- Феттучині (стрічкова локшина) - 250 грам
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Креветки очищені - 500 грам
- Часник - 2 зубчики
- Перець червоний солодкий (паприка) - 2 чайних ложки
- Лимон - 2 штуки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
- Шпинат - 200 грам
У сковороду додаємо часник, сіль, червоний перець, шпинат (він ужарітся). Ще обсмажуємо 2 моменти.
Викладаємо на тарілку, прикрасивши часточкою лимона. Виходить дуже смачно, швидко і оригінально! Смачного! !!