Паста з креветками «Амор Амор»
(покроковий рецепт з фото)
Час приготування: 30 хв.
Дуже просте і швидке в приготуванні блюдо!
Кількість порцій: 3-4
- Феттучині (стрічкова локшина) - 250 грам
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Креветки очищені - 500 грам
- Часник - 2 зубчики
- Перець червоний солодкий (паприка) - 2 чайних ложки
- Лимон - 2 штуки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 0, 5 чайних ложки
- Шпинат - 200 грам
Варимо макарони феттучині 10 хвилин. Відставляємо. У цей час відварюємо протягом 3-4 хвилин очищені креветки. На сковороді розтоплюємо вершкове масло і додаємо туди відварені креветки. Обсмажуємо хвилин 5.
У сковороду додаємо часник, сіль, червоний перець, шпинат (він ужарітся). Ще обсмажуємо 2 моменти.
Все перекладаємо в каструлю з феттучині. Додаємо терту цедру, чорний перець і поливаємо лимонним СОКМЕ
Викладаємо на тарілку, прикрасивши часточкою лимона. Виходить дуже смачно, швидко і оригінально! Смачного! !!