Паста з креветками і брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Улюблене всіма блюдо, макарони, має безліч варіантів! Пропоную вам ще один: смачний, корисний, легкий! блюдо ошатне, ароматне може бути головним на дружній і домашній вечірці.
Для приготування пасти з креветками і брокколі візьміть макарони сорти феттучині. Вони плоскі, широкі з борошна твердих сортів пшениці. Обов'язково зваріть їх за інструкцією на етикетці. Головне не переварити! Залиште воду в якій варилася паста, їй добре розводити густий соус, так як в воду перейшов крохмаль з пасти, то соус отримає тонку консистенцію потрібної густоти. Вишукане блюдо - паста з креветками і брокколі готується за лічені хвилини, тому готуйте його безпосередньо перед подачею! Розігрівати таке блюдо можна. Успіхів і приємного апетиту!
- Паста феттучини - 200 грам (сирі)
- Креветки морожені - 250 грам
- Брокколі - 12 штук
- Часник - 2 зубчики
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Вершки - 12 склянок
- Тертий пармезан - 14 склянок
- Сіль, перець - 12 чайних ложок (за смаком)
Підготувати продукти.
На сковороді розтопити масло і обсмажити креветки з броколі 5 хвилин поки креветки не розморозяться.
До креветок додати сир і вершки, приправити сіллю.
Додати відварені феттучині.
Перемішайте пасту і якщо консистенція соусу густа додайте 14 склянки води в якій варилися феттучині.
Подайте пасту з креветками і брокколі гарячими. Додатково посипте сиром. Смачного!