Паста з lisichkami
(покроковий рецепт з фото)
Дуже люблю лисички. Вони готуються легко, виглядають ефектно. З ними можна готувати найвишуканіші страви. Наприклад, французи з розуму від них сходять. Ну, а ми приготуємо просту пасту з лисичками.
Паста з лисичками по даним рецептом - дуже смачне вегетаріанське блюдо. Паста виходить дуже ніжна, вершкова, красивого і апетитного рудого кольору. Правда, Якщо ви - з тих вегетаріанців, що молочні продукти не їдять, спробуйте замінити вершки чимось… Найкраще для приготування цієї страви використовувати пасту фетучіні, яка начебто спеціально створена для цього блюда. До речі, паста з лисичками готується досить швидко. Думаю, за кілька хвилин 15-20 Ви точно впораєтеся. І в підсумку виходить відмінний обід або вечерю - смачний і ситний. Бажаю приємного приготування. Отже, рецепт пасти з лисичками - до вашої уваги!
- Паста феттучині - 250 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Вершки або сметана - 1/2 склянки
- Лісіцкі - 150-200 грам
- Вершкове масло - 1-2 Ст. Ложок
- Свіжий орегано або петрушка - - За смаком
- Сіль, перець - - За смаком
- Лимон - - За смаком
Підготуємо всі необхідні інгредієнти. Лисички гарненько промиємо, просушимо і наріжемо. Дрібно нарубаємо цибулю, часник, трохи свіжого орегано (або інший зелень).
Сковорідку ставимо на середній вогонь, кладемо шматочку вершкового масла.
Обсмажуємо в маслі цибулю і часник, перемішуємо. В цей час, до речі, вже у всю варимо пасту.
Потім в сковорідку додаємо лисички і півсклянки вершків. tusim, упарюємо.
Потім в сковорідку додаємо відварену до стану al dente пасту, все перемішуємо. Кілька хвилин "гріємо" і потім розкладаємо по тарілках.
Додаємо трохи свіжого орегано або петрушки, скроплюємо соком лимона і подаємо до столу. Смачного!