Паста з lisichkami і bekonom
(покроковий рецепт з фото)
Паста дуже популярна в Італії, але це не означає, що ми не зможемо приготувати таку ж в домашніх умовах. Пропоную варіант чудового блюда на вечерю. Смачна паста з лисичками і беконом!
Перед вами - простий рецепт приготування пасти з лисичками і беконом. Попередньо замочіть лисички на півгодини в окропі, щоб вони стали м'якими і ніжними. Кедрові горішки потрібно очистити і обсмажити на сухій сковороді. У цей момент можна ставити варити пасту. На іншій сковороді обсмажуємо бекон, гриби і часник. Влийте вершки і тушкуйте страву на повільному вогні з додаванням солі і перцю. Змішайте приготовлену пасту з грибами і беконом. Розкладіть пасту по тарілках, прикрасивши зверху горішками, зеленню і тертим сиром. Хай щастить!
- Тальятелле - 500 грам
- Бекон - 200 грам
- Лісіцкі - 200 грам
- Кедрові горішки - 80 грам (очищені)
- Вершки - 200 мілілітрів (жирні)
- Часник - 2 зубчики
- Сир пармезан - За смаком
- Масло слвіочное - За смаком
- Петрушка - За смаком
Лисички промийте і замочіть на 30 хвилин в окропі, щоб вони стали м'якими.
На сухій сковороді обсмажуємо кедрові горішки, 2-3 хвилини.
На іншій сковороді розтопіть вершкове масло і обсмажте бекон, порізаний смужками. Додайте гриби і подрібнений часник, смажте ще кілька хвилин.
Влийте вершки, посоліть і поперчіть за смаком. Дайте страві потомиться 5-6 хвилин на повільному вогні.
Паралельно варимо пасту. Змішуємо готову пасту з лисичками і беконом в вершках. Розкладаємо по тарілках і присипаємо кедровими горішками, подрібненою зеленню і тертим сиром. Смачного!