Рецепт Паста з lisichkami і bekonom фото

Паста з lisichkami і bekonom
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо, Субпродукти, Гриби, Бекон, Лісіцкі
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Макаронні вироби

Паста дуже популярна в Італії, але це не означає, що ми не зможемо приготувати таку ж в домашніх умовах. Пропоную варіант чудового блюда на вечерю. Смачна паста з лисичками і беконом!

Перед вами - простий рецепт приготування пасти з лисичками і беконом. Попередньо замочіть лисички на півгодини в окропі, щоб вони стали м'якими і ніжними. Кедрові горішки потрібно очистити і обсмажити на сухій сковороді. У цей момент можна ставити варити пасту. На іншій сковороді обсмажуємо бекон, гриби і часник. Влийте вершки і тушкуйте страву на повільному вогні з додаванням солі і перцю. Змішайте приготовлену пасту з грибами і беконом. Розкладіть пасту по тарілках, прикрасивши зверху горішками, зеленню і тертим сиром. Хай щастить!

  • Тальятелле - 500 грам
  • Бекон - 200 грам
  • Лісіцкі - 200 грам
  • Кедрові горішки - 80 грам (очищені)
  • Вершки - 200 мілілітрів (жирні)
  • Часник - 2 зубчики
  • Сир пармезан - За смаком
  • Масло слвіочное - За смаком
  • Петрушка - За смаком
паста з lisichkami і bekonom - фото крок 1
Лисички промийте і замочіть на 30 хвилин в окропі, щоб вони стали м'якими.
паста з lisichkami і bekonom - фото крок 2
На сухій сковороді обсмажуємо кедрові горішки, 2-3 хвилини.
паста з lisichkami і bekonom - фото крок 3
На іншій сковороді розтопіть вершкове масло і обсмажте бекон, порізаний смужками. Додайте гриби і подрібнений часник, смажте ще кілька хвилин.
паста з lisichkami і bekonom - фото крок 4
Влийте вершки, посоліть і поперчіть за смаком. Дайте страві потомиться 5-6 хвилин на повільному вогні.
паста з lisichkami і bekonom - фото крок 5
Паралельно варимо пасту. Змішуємо готову пасту з лисичками і беконом в вершках. Розкладаємо по тарілках і присипаємо кедровими горішками, подрібненою зеленню і тертим сиром. Смачного!

Схожі рецепти