Паста з lisichkami і kuritsey
(покроковий рецепт з фото)
Як відомо, ніжно куряче м'ясо чудово поєднується з грибами. Пропоную приготувати чудову італійську пасту з курячим філе і лисичками. Виходить дуже смачно, приготуйте і переконайтеся.
Приготуємо пасту з лисичками і куркою в домашніх умовах. Ставимо вариться пасту. Тим часом обсмажуємо на сковороді цибулю з часником. Потім додаємо куряче філе, готуємо 5 хвилин і додаємо лисички. Через 15 хвилин вливаємо вершки і кладемо спеції, перемішуємо і через 3-4 хвилини знімаємо з вогню. Змішуємо пасту з грибами, м'ясом і цибулею. Розкладаємо по тарілках і присипаємо тертим пармезаном і подрібненою петрушкою. Хай щастить!
- Макаронні вироби - 250 грам
- Лісіцкі - 200 грам
- Куряча грудка - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Вершки - 250 мілілітрів
- Сіль і перець - За смаком
- Пармезан - За смаком
- Петрушка - За смаком
- Масло оливкове - За смаком
Цибулю і часник подрібніть. Курячі грудки поріжте невеликими кубиками.
Розігрійте в сотейнику оливкову олію і обсмажте на ньому цибулю і часник. Потім додайте курячу грудку, готуйте ще 5 хвилин.
Dobavyte Лисички, смажте ще 15 хвилин. Паралельно потрібно відварити до готовності
(до стану"al dente" ) пасту.
(до стану"al dente" ) пасту.
Вливаємо в сотейник вершки, кладемо сіль і перець. Перемішуємо і прогріваємо 2-4 хвилини на повільному вогні. Відразу ж додаємо зварену пасту, перемішуємо.
Розкладаємо пасту по тарілках, присипаємо тертим пармезаном і петрушкою. Смачного!