Рецепт Паста з брюссельською капустою і беконом фото

Паста з брюссельською капустою і беконом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Капуста, Макарони, Бекон, Брюссельська капуста
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Паста з брюссельською капустою - дуже яскраве і насичене за смаком страва, до того ж корисною і швидке в приготуванні. Подається з сиром "пармезан" . У блюдо додамо вершковий сир, горіхи (або каштани).

Паста з брюссельською капустою і беконом готується в два рахунки. Блюдо виходить дуже смачним, ситним, корисним. Для його приготування використовуємо і гриби, і брюссельську капусту, і цибулю, і каштани або горішки! І сало! Якщо хочете, щоб страва була вегетаріанським, від бекону можете відязикатися. Отже, пасту треба відварити. А овочі з беконом нарізати і обсмажити. Потім все змішуємо і подаємо.

  • Брюссельська капуста - 6-7 штук
  • Макаронні вироби (спагетті) - 400 грам
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Печериці - 7-8 штук
  • Каштани варені - 1 Склянка (можна замінити на смажений волоський горіх або мигдаль.)
  • Luk-salotų - 2 штуки
  • Вершковий сир - 2-3 Ст. Ложок (маскарпоне, Філадельфія, завантажень, Альметте)
  • Сир Пармезан тертий - 3-4 Ст. Ложок
  • Бекон - 2-3 скибочок
паста з брюссельською капустою і беконом - фото крок 1
1. Приготуйте всі необхідні для страви інгредієнти. Лук наріжте тонкими півкільцями, бекон поріжте смужками, брюссельську капусту - на четвертинки. Горіхи подрібнити, якщо використовуєте варений каштан - наріжте кубиками.
паста з брюссельською капустою і беконом - фото крок 2
2. Бекон обсмажте з цибулею на олії до м'якості цибулі.
паста з брюссельською капустою і беконом - фото крок 3
3. Зваріть пасту згідно з вказівками на упаковці. До бекону і цибулі додайте гриби і капусту, смажте до м'якості доданих овочів.
паста з брюссельською капустою і беконом - фото крок 4
4. Додайте до овочів і бекону вершковий сир (в крайньому випадку можете замінити його сметаною), влийте пару ложок бульйону. Перемішайте. Томіть на середньо-слабкому вогні. Замість бульйону тут і далі можна використовувати воду, в якій варилася паста.
паста з брюссельською капустою і беконом - фото крок 5
5. До овочевого соусу додайте пасту, перемішайте. Якщо треба, додайте ще води, в якій варилася паста.
паста з брюссельською капустою і беконом - фото крок 6
6. Паста з брюссельською капустою і беконом готова! подавайте пасту, посипавши тертим сиром. Смачного!

Схожі рецепти