Паста з брюссельською капустою і беконом
(покроковий рецепт з фото)
Паста з брюссельською капустою - дуже яскраве і насичене за смаком страва, до того ж корисною і швидке в приготуванні. Подається з сиром "пармезан" . У блюдо додамо вершковий сир, горіхи (або каштани).
Паста з брюссельською капустою і беконом готується в два рахунки. Блюдо виходить дуже смачним, ситним, корисним. Для його приготування використовуємо і гриби, і брюссельську капусту, і цибулю, і каштани або горішки! І сало! Якщо хочете, щоб страва була вегетаріанським, від бекону можете відязикатися. Отже, пасту треба відварити. А овочі з беконом нарізати і обсмажити. Потім все змішуємо і подаємо.
- Брюссельська капуста - 6-7 штук
- Макаронні вироби (спагетті) - 400 грам
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Печериці - 7-8 штук
- Каштани варені - 1 Склянка (можна замінити на смажений волоський горіх або мигдаль.)
- Luk-salotų - 2 штуки
- Вершковий сир - 2-3 Ст. Ложок (маскарпоне, Філадельфія, завантажень, Альметте)
- Сир Пармезан тертий - 3-4 Ст. Ложок
- Бекон - 2-3 скибочок
1. Приготуйте всі необхідні для страви інгредієнти. Лук наріжте тонкими півкільцями, бекон поріжте смужками, брюссельську капусту - на четвертинки. Горіхи подрібнити, якщо використовуєте варений каштан - наріжте кубиками.
2. Бекон обсмажте з цибулею на олії до м'якості цибулі.
3. Зваріть пасту згідно з вказівками на упаковці. До бекону і цибулі додайте гриби і капусту, смажте до м'якості доданих овочів.
4. Додайте до овочів і бекону вершковий сир (в крайньому випадку можете замінити його сметаною), влийте пару ложок бульйону. Перемішайте. Томіть на середньо-слабкому вогні. Замість бульйону тут і далі можна використовувати воду, в якій варилася паста.
5. До овочевого соусу додайте пасту, перемішайте. Якщо треба, додайте ще води, в якій варилася паста.
6. Паста з брюссельською капустою і беконом готова! подавайте пасту, посипавши тертим сиром. Смачного!