Каштани з брюссельською капустою
(покроковий рецепт з фото)
Хочете спробувати щось абсолютно нове? А як варіант зробити каштани з брюссельською капустою в домашніх умовах? Якщо ви заінтриговані, обов'язково запам'ятайте цей рецепт.
Хочу розповісти вам, як приготувати каштани з брюссельською капустою. Блюдо дуже пікантне, цікаве і смачне. Подавати його можна окремо, а також в поєднанні з м'ясом, наприклад.
- Брюссельська капуста - 500 грам
- Каштани - 400 грам
- Цибулина - 2-3 штук
- Томатний соус - 3 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
- Солодкий сироп - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Мускатний горіх - 1 щіпка
1. Ось список продуктів, які потрібно, щоб повторити цей простий рецепт каштанів з брюссельською капустою на вашій кухні.
2. Капусту вимийте, відправте в киплячу підсолену воду і млоїте на повільному вогні близько 20 хвилин.
3. Акуратно очистіть каштани від шкірки.
4. Очищений і нарізаний лук викладіть на сковороду з невеликою кількістю рослинного масла і обсмажте на середньому вогні. При бажанні також можна додати в рецепт приготування каштанів з брюссельською капустою пару зубчиків часнику.
5. Лук повинен стати золотистим і злегка підсмажитися.
6. На сковороду до цибулі викладіть каштани і додайте солодкий сироп. Смажте близько 5 хвилин, постійно помішуючи.
7. Додайте на сковороду капусту, томатний соус. Додати сіль за смаком, поперчіть при бажанні і всипте дрібку мускатного горіха. Влийте трохи води і тушкуйте на середньому вогні близько 15 хвилин.
Готові каштани з брюссельською капустою в домашніх умовах подавайте до столу відразу, при бажанні доповнивши свіжою зеленню.
Готові каштани з брюссельською капустою в домашніх умовах подавайте до столу відразу, при бажанні доповнивши свіжою зеленню.