Ароматна качка з брюссельською капустою
(покроковий рецепт з фото)
Вітаю вас, хочу розповісти, як приготувати ароматну качку з брюссельською капустою. Це дуже легке в приготуванні блюдо, а його ніжний смак обов'язково вам сподобається.
Як приготувати качку? Це питання постає перед господинями особливо гостро в сезон полювання на качку, а також перед Новим роком і Різдвом. Цей рецепт чудово підходить до новорічного святкового столу, так як не вимагає до себе багато уваги і у вас буде багато вільного часу для підготовки. А смак і аромат такого блюда вас підкорить!
- М'ясо качки - 1 кілограм
- Капуста брюссельська - 400 грам
- Цибуля - 3 штуки
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець мелений - За смаком
- Спеції - 1 Чайна ложка
Заздалегідь натріть качку рослинним маслом сіллю, перцем і спеціями. А поки, очистіть цибулю, і наріжте його крупно.
Обсмажте цибулю на рослинній олії до м'якості.
Помістіть цибулю на деко, на нього покладіть качку, полийте олією, яке залишилося після смаження цибулі. Надсилайте качку в духовку приблизно на одну годину.
Коли качка майже готова і придбала красивий золотистий колір, додайте заздалегідь відварену брюссельську капусту, поставте заново запікатися на 15-20 хвилин. Готове м'ясо поріжте на шматки і подавайте до столу.