Курячий суп з брюссельською капустою
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі відмінний овочевий суп, він містить зовсім небагато калорій, зате велику кількість вітамінів і мікроелементів.
Цей суп готується дуже просто і швидко, тому можна нагодувати сім'ю обідом вже через 35-40 хвилин. Блюдо легке, корисне і смачне. Якщо суп вам здасться не дуже ситним, теж буде добре.
- Куряча грудка - 200 грам
- Капуста брюссельська - 150 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Картопля - 1 штука
- Бульйон курячий - 700 мілілітрів
- Кукурудза консервована - 3 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Масло оливкове - 30 мілілітрів
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Перець мелений - 2 щіпки
Курячі грудки помийте і викладіть в каструлю з чистою, фільтрованої водою. Доведіть до кипіння, зніміть піну і варіть 20-25 хвилин на самому мінімальному вогні.
Моркву і цибулю очистіть, помийте і наріжте. Викладіть в сковороду. Налийте оливкова або соняшникова олія. Гасіть овочі 7-8 хвилин, перемішуючи. Замість ріпчастої цибулі можете взяти цибулю порей.
Бульйон процідіть і викладіть в нього цибулю з морквою.
Додайте брюссельську капусту і картоплю, нарізаний кубиками. Варіть суп до готовності всіх овочів.
Куряче філе викладіть в сковороду. Налийте трохи олії і соєвий соус. Обсмажуйте 2-3 хвилини.
Після додайте філе в каструлю.
Викладіть кукурудзу.
Суп поперчіть і посоліть за смаком.
provara 5-6 хвилин і вимикайте.
Ароматний овочевий суп готовий. Подаємо на обід!