Рецепт Суп з брюссельською капустою фото

Суп з брюссельською капустою
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі, Капуста, Брюссельська капуста
Вегетаріанське харчування
На обід, Корисний обід
Супи

Смачний і ситний овочевий суп. Готується просто і швидко. На столі виглядає дуже красиво. До того ж, повно вітамінів. Пробуйте!

Суп готується дуже просто. Поки вариться квасоля, обсмажте на сковороді спочатку цибулю і моркву, потім додайте перець і фенхель. Картоплю і капусту наріжте і подрібніть зелень. Киньте в суп спочатку картоплю і капусту, через 10 хвилин додайте зелень, а ще через 5 хвилин - обсмажені овочі. Зніміть суп з вогню, дайте хвилин 10-15 настоятися і подавайте на стіл. Смачного!

  • Брюссельська капуста - 150 грам
  • Квасоля - 100 грам
  • Картопля - 1 штука
  • Лук-пориста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Фенхель - 0, 5 штуки
  • Болгарський перець - 0, 5 штуки
  • Пучок зелені - 1 штука
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
суп з брюссельською капустою - фото крок 1
Квасоля напередодні приготування замочіть на ніч. Потім промийте і поставте варитися. До додавання інших інгредієнтів квасоля повинна варитися близько 40 хвилин. Тим часом поріжте цибулю, натріть моркву і обсмажте їх на оливковій олії.
суп з брюссельською капустою - фото крок 2
Додайте порізані болгарський перець і фенхель і швидко обсмажте.
суп з брюссельською капустою - фото крок 3
Картопля наріжте кубиками, брюссельську капусту очистіть від верхніх листків і поріжте на 4 частини.
суп з брюссельською капустою - фото крок 4
Подрібніть зелень.
суп з брюссельською капустою - фото крок 5
Долийте в каструлю з квасолею води до потрібного обсягу, посолити і довести до кипіння. Киньте картоплю і капусту, через 10 хвилин додайте зелень, а ще через 5 хвилин - обсмажені овочі. Зніміть суп з вогню, дайте хвилин 10-15 настоятися і подавайте на стіл.

Схожі рецепти