Суп з брюссельською капустою
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і ситний овочевий суп. Готується просто і швидко. На столі виглядає дуже красиво. До того ж, повно вітамінів. Пробуйте!
Суп готується дуже просто. Поки вариться квасоля, обсмажте на сковороді спочатку цибулю і моркву, потім додайте перець і фенхель. Картоплю і капусту наріжте і подрібніть зелень. Киньте в суп спочатку картоплю і капусту, через 10 хвилин додайте зелень, а ще через 5 хвилин - обсмажені овочі. Зніміть суп з вогню, дайте хвилин 10-15 настоятися і подавайте на стіл. Смачного!
- Брюссельська капуста - 150 грам
- Квасоля - 100 грам
- Картопля - 1 штука
- Лук-пориста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Фенхель - 0, 5 штуки
- Болгарський перець - 0, 5 штуки
- Пучок зелені - 1 штука
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
Квасоля напередодні приготування замочіть на ніч. Потім промийте і поставте варитися. До додавання інших інгредієнтів квасоля повинна варитися близько 40 хвилин. Тим часом поріжте цибулю, натріть моркву і обсмажте їх на оливковій олії.
Додайте порізані болгарський перець і фенхель і швидко обсмажте.
Картопля наріжте кубиками, брюссельську капусту очистіть від верхніх листків і поріжте на 4 частини.
Подрібніть зелень.
Долийте в каструлю з квасолею води до потрібного обсягу, посолити і довести до кипіння. Киньте картоплю і капусту, через 10 хвилин додайте зелень, а ще через 5 хвилин - обсмажені овочі. Зніміть суп з вогню, дайте хвилин 10-15 настоятися і подавайте на стіл.