Рецепт Паста з брокколі та горіхами фото

Паста з брокколі та горіхами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Макарони
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Макаронні вироби , Спагеті
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Чудовий спосіб додати в свій раціон капусту брокколі. Разом з горіхами, сиром і часником виходить відмінний соус до пасти. Обов'язково спробуйте!

Опис приготування:

Дуже швидкий і дуже смачний рецепт приготування пасти з соусом із броколі та горіхів. Горіхи можна взяти будь-які, а якщо не додавати сир, то вийде пісне блюдо.

  • Спагеті (або інша паста) - 300 грам
  • Брокколі - 200 грам
  • Базилік - 1 пучок
  • Часник - 1 зубчик
  • Кешью (або інші горіхи) - 50 грам
  • Пармезан - 40 грам
  • Лимон - 1 штука
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
паста з брокколі та горіхами - фото крок 1
Брокколі відварити або приготуйте на пару до м'якості.
паста з брокколі та горіхами - фото крок 2
Пасту відварити до стану аль-денте, тобто трохи недоваріть. Збережіть трохи води від варіння, щоб потім розбавити соус. Пасту відкиньте на друшляк.
паста з брокколі та горіхами - фото крок 3
Поки вариться паста, приготуйте соус.
У комбайні подрібніть: брокколі, базилік, часник, горіхи, тертий пармезан, цедру і сік лимона. Під час подрібнення, тонкою цівкою вливайте масло, приправте за смаком. Консистенція повинна вийти як у густого соусу.
паста з брокколі та горіхами - фото крок 4
Пасту змішайте з песто, якщо виходить сухувато, додайте води від варіння.
паста з брокколі та горіхами - фото крок 5
При подачі посипте тертим пармезаном. Смачного!

Схожі рецепти