Паста з брокколі та горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Чудовий спосіб додати в свій раціон капусту брокколі. Разом з горіхами, сиром і часником виходить відмінний соус до пасти. Обов'язково спробуйте!
Дуже швидкий і дуже смачний рецепт приготування пасти з соусом із броколі та горіхів. Горіхи можна взяти будь-які, а якщо не додавати сир, то вийде пісне блюдо.
- Спагеті (або інша паста) - 300 грам
- Брокколі - 200 грам
- Базилік - 1 пучок
- Часник - 1 зубчик
- Кешью (або інші горіхи) - 50 грам
- Пармезан - 40 грам
- Лимон - 1 штука
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
Брокколі відварити або приготуйте на пару до м'якості.
Пасту відварити до стану аль-денте, тобто трохи недоваріть. Збережіть трохи води від варіння, щоб потім розбавити соус. Пасту відкиньте на друшляк.
Поки вариться паста, приготуйте соус.
У комбайні подрібніть: брокколі, базилік, часник, горіхи, тертий пармезан, цедру і сік лимона. Під час подрібнення, тонкою цівкою вливайте масло, приправте за смаком. Консистенція повинна вийти як у густого соусу.
У комбайні подрібніть: брокколі, базилік, часник, горіхи, тертий пармезан, цедру і сік лимона. Під час подрібнення, тонкою цівкою вливайте масло, приправте за смаком. Консистенція повинна вийти як у густого соусу.
Пасту змішайте з песто, якщо виходить сухувато, додайте води від варіння.
При подачі посипте тертим пармезаном. Смачного!