Паста з сиром і горіхами
(покроковий рецепт з фото)
Паста з сиром і горіхами - ідеальний рецепт на швидку руку і варіант використовувати залишилися волоські горіхи, наприклад, від випічки. Це легке страва виходить дуже ніжним, спробуйте!
В італійській кухні існує величезна кількість простих і легких рецептів приготування пасти з домашнім соусом або простими інгредієнтами, які завжди є в наявності. Готуйте без всяких складнощів і отримуйте від цього задоволення.
- Паста суха - 180 грам (фузіллі, фарфалле або пенне)
- Сир - 100 грам
- Горіхи волоські - 5 штук
- Пармезан тертий - 2 Ст. Ложки
- Масло оливкове - 2-3 Ст. Ложок
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
1. У каструлі з киплячою підсоленою водою відварити спагетті відповідно до інструкції на упаковці. Поки спагетті варяться, подрібніть в блендері ядра волоських горіхів.
2. Покладіть сир у велику миску, додайте трохи оливкового масла, подрібнені волоські горіхи, сіль, чорний мелений перець і пару столових ложок гарячої води, в якій варилася паста. Масу добре перемішайте, розминаючи сир столовою ложкою, щоб вийшов м'який сирний крем.
3. Пасту процідіть і додайте в миску з сиром, добре перемішайте. При необхідності додайте ще гарячої води від пасти.
4. Подайте пасту з сиром і горіхами гарячої, посипавши тертим пармезаном. Смачного!