Паста з брокколі і кешью
(покроковий рецепт з фото)
Паста з соусом? Чому б і ні! Паста з овочами? Дуже смачно! Паста з горіхами? Такого я не пробувала, тому пора виправлятися. Я знайшла рецепт, в якому поєднуються всі перераховані складові.
Смак у страви вийшов неординарним і незабутнім. Він сподобається всім любителям італійської кухні. М'яка текстура і вершкова основа підійдуть і для харчування дітей від 2-х років. Пропоную вам ознайомитися з тим, як приготувати пасту з брокколі і кешью, а точніше з горіховим соусом. Спробуйте!
- Кешью - 150 грам
- Паста "метелики" - 500 грам
- Брокколі - 350 грам
- Кокосове молоко - 150 мілілітрів
- Оливкова олія - 100 мілілітрів(30 мл - для смаження, 70 мл - для соусу)
- Пармезан - 30 грам
- Часник - 4 зубчики
- Куркума - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
1. Заздалегідь замочіть кешью в холодній воді на 2-4 годину. Потім воду злийте, а горіхи промийте.
2. Далі зробіть соус. Кешью помістіть в міксер разом з молоком, маслом, сіллю і зубчиком часнику.
3. Збийте суміш до єдиної консистенції. Також відваріть пасту до готовності в підсоленій воді.
4. Тим часом на сковороді розігрійте масло з подрібненим часником протягом хвилини. Потім на сковороду додайте суцвіття брокколі і куркуму. Обсмажте овочі 9 хвилин, перевертаючи їх.
5. Макарони перемішайте з брокколі і соусом. Зверху натріть сир. Смачного!