Карамельки з кешью і шоколадом
(покроковий рецепт з фото)
Дуже часто хочеться спробувати не лише смачні і цікаві, але і корисні цукерки, тому нижче ви дізнаєтеся, як приготувати карамельки з кешью і шоколадом. Це неймовірно смачні цукерки!
Цей рецепт ідеально підійде для любителів горіхів і шоколаду, так як з його допомогою можна приготувати шалено смачні карамельки з кешью і шоколадом. Обов'язково стежте за тим, щоб шоколад плавився на паровій бані на невеликому вогні, щоб він не згорнувся під час приготування. Горіхи ви можете замінити на волоські або болгарські, від цього смак цукерок стане навіть краще. Обов'язково дайте їм застигнути в холодильнику, щоб цукерки тримали форму.
- Кешью - 1 Склянка
- Іриски - 15 штук
- Білий шоколад - 70-100 грам
1. Для початку на пергаментний папір викладіть невеликими кружечками горіхи (щільно один до одного). Це буде основа майбутніх цукерок.
2. Потім розтопіть на невеликому вогні ірис і залийте ним горіхи (якщо ірис швидко загусне під час приготування, розтопіть його ще раз).
3. Білий шоколад розтопіть на водяній бані на маленькому вогні, щоб він не згорнувся. За допомогою ложки полийте цукерки білим шоколадом і посипте подрібненими горіхами.
4. Надішліть цукерки на 20-30 хвилин в холодильник, щоб вони добре застигли. Смачного!