Рецепт Кешью в карамелі фото

Кешью в карамелі
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Горіхи , Кешью
Вегетаріанське харчування
Для дітей , На швидку руку
Солодке , Десерти
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 5 хв.

Натуральне корисне і смачне ласощі для дітей і дорослих я хочу запропонувати вам на замітку. Покажу, як приготувати кешью в карамелі всього за якихось 5 хвилин. Подобається ідея? тоді запам'ятовуйте!

Опис приготування:

Щоб зробити горішки ще смачніше, додайте трохи кокосової стружки, а для пікантності - солі. Солона карамель в поєднанні з кешью працює дуже здорово! Такі горіхи сміливо можуть замінити десерт до чаю, а також стати ситним перекусом будинку, на роботі або в дорозі.

  • Кешью - 200 грам
  • Вода - 1/4 склянки
  • Коричневий цукор - 1/2 склянки
  • Кокосова олія - 1 Ст. Ложка
  • Кокосова стружка - 2-4 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка
кешью в карамелі - фото крок 1
1. На сковороді з'єднайте горішки, олія, цукор і кокосову стружку. Обсмажте пару хвилин, помішуючи.
кешью в карамелі - фото крок 2
2. Акуратно влийте воду, продовжуючи помішувати. Смажте ще 2 хвилини.
кешью в карамелі - фото крок 3
3. В кінці додайте сіль, зніміть горіхи з вогню і викладіть на пергамент, розподіляючи рівно і максимально окремо один від одного. Як тільки горішки охолонуть, можна пробувати.

Схожі рецепти