Кешью в карамелі
(покроковий рецепт з фото)
Натуральне корисне і смачне ласощі для дітей і дорослих я хочу запропонувати вам на замітку. Покажу, як приготувати кешью в карамелі всього за якихось 5 хвилин. Подобається ідея? тоді запам'ятовуйте!
Щоб зробити горішки ще смачніше, додайте трохи кокосової стружки, а для пікантності - солі. Солона карамель в поєднанні з кешью працює дуже здорово! Такі горіхи сміливо можуть замінити десерт до чаю, а також стати ситним перекусом будинку, на роботі або в дорозі.
- Кешью - 200 грам
- Вода - 1/4 склянки
- Коричневий цукор - 1/2 склянки
- Кокосова олія - 1 Ст. Ложка
- Кокосова стружка - 2-4 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
1. На сковороді з'єднайте горішки, олія, цукор і кокосову стружку. Обсмажте пару хвилин, помішуючи.
2. Акуратно влийте воду, продовжуючи помішувати. Смажте ще 2 хвилини.
3. В кінці додайте сіль, зніміть горіхи з вогню і викладіть на пергамент, розподіляючи рівно і максимально окремо один від одного. Як тільки горішки охолонуть, можна пробувати.