Кешью-кейк (чізкейк без випічки)
(покроковий рецепт з фото)
Іноді дуже хочеться приготувати смачний і корисний десерт без випічки, тому сьогодні я розповім вам, як приготувати кешью-кейк (чізкейк без випічки), ніжний, ароматний і смачний десерт!
Пропоную вам дізнатися, як приготувати дивовижно красивий десерт без випічки. Три шару, хрусткі, повітряні і різнокольорові надають цій страві дуже красивий вид, а аромат горіхів, банана і кориці відразу викликає апетит. Готувати такий чізкейк необхідно за допомогою блендера і морозилки. Такий десерт відмінно підійде для літнього застілля, так як подавати його потрібно охолодженим.
- Мигдаль - 100 грам
- Фініки - 50 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Кешью - 400 грам
- Чорнослив - 50 грам
- Банан - 1/2 штуки
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Вода - 1/2 склянки
1. Для приготування першого шару викладіть в чашу блендера мигдаль (вимочений у воді приблизно 4-5 годин) і фініки. Також додайте трохи солі і корицю.
2. Добре подрібніть блендером. Викладіть перший шар в застелену харчовою плівкою форму і розрівняйте.
3. Далі приготуйте другий шар: 100 г кешью (вимочений у воді приблизно 4-5 годин) викладіть в чашу блендера, додайте половину банана, мед і воду. Збийте блендером до стану піни. Викладіть масу на хрусткий перший шар.
4. Для третього шару збийте курагу (заздалегідь замочену у воді), мідь, воду і залишився кешью.
5. Викладіть третій шар і помістіть кешью-кейк в морозилку на 2-3 годину. Далі акуратно вийміть його з форми і прикрасьте кокосовою стружкою. Смачного!