Рецепт Кешью-кейк (чізкейк без випічки) фото

Кешью-кейк (чізкейк без випічки)
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Фрукти , Горіхи , Мигдаль , Банан , Кешью
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей , Десерт
Випічка , Без випічки , Чізкейк
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Іноді дуже хочеться приготувати смачний і корисний десерт без випічки, тому сьогодні я розповім вам, як приготувати кешью-кейк (чізкейк без випічки), ніжний, ароматний і смачний десерт!

Опис приготування:

Пропоную вам дізнатися, як приготувати дивовижно красивий десерт без випічки. Три шару, хрусткі, повітряні і різнокольорові надають цій страві дуже красивий вид, а аромат горіхів, банана і кориці відразу викликає апетит. Готувати такий чізкейк необхідно за допомогою блендера і морозилки. Такий десерт відмінно підійде для літнього застілля, так як подавати його потрібно охолодженим.

  • Мигдаль - 100 грам
  • Фініки - 50 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Обкладинка - 1 Чайна ложка
  • Кешью - 400 грам
  • Чорнослив - 50 грам
  • Банан - 1/2 штуки
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 1/2 склянки
кешью-кейк (чізкейк без випічки) - фото крок 1
1. Для приготування першого шару викладіть в чашу блендера мигдаль (вимочений у воді приблизно 4-5 годин) і фініки. Також додайте трохи солі і корицю.
кешью-кейк (чізкейк без випічки) - фото крок 2
2. Добре подрібніть блендером. Викладіть перший шар в застелену харчовою плівкою форму і розрівняйте.
кешью-кейк (чізкейк без випічки) - фото крок 3
3. Далі приготуйте другий шар: 100 г кешью (вимочений у воді приблизно 4-5 годин) викладіть в чашу блендера, додайте половину банана, мед і воду. Збийте блендером до стану піни. Викладіть масу на хрусткий перший шар.
кешью-кейк (чізкейк без випічки) - фото крок 4
4. Для третього шару збийте курагу (заздалегідь замочену у воді), мідь, воду і залишився кешью.
кешью-кейк (чізкейк без випічки) - фото крок 5
5. Викладіть третій шар і помістіть кешью-кейк в морозилку на 2-3 годину. Далі акуратно вийміть його з форми і прикрасьте кокосовою стружкою. Смачного!

Схожі рецепти