Рецепт Шоколадні кейк-попси фото

Шоколадні кейк-попси
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Випічка , Солодке
Кількість порцій: 20
Час приготування: 1 г. 40 хв.

Торт-popsи - одна з нових кулінарних знахідок в кондитерському світі. І з кожним роком вона тільки набирає обертів і популярність. Десерт прикрасить будь-який святковий стіл. Пора дізнатися, як його готувати!

Опис приготування:

У цьому рецепті ми самі приготуємо тісто, але якщо часу немає, бісквіт можна купити. Також не забудьте запастися красивими дражже, стружками і посипаннями для прикраси. Але для початку прочитайте про те, як приготувати шоколадні кейк-попси.

  • Суміш для кексу - 100 грам
  • Борошно пшеничне - 30 грам
  • Вода - 120 мілілітрів
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Молочний шоколад - 200 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Вершковий сир - 4 Ст. Ложки
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Кондитерська посипка - За смаком
  • Палички для кейкпопсов або шпажки - 20-28 штук
шоколадні кейк-попси - фото крок 1
1. Спочатку просійте разом борошно і суміш для кексу.
шоколадні кейк-попси - фото крок 2
2. Потім додайте олію, воду і яйце. Замісити рідке тісто.
шоколадні кейк-попси - фото крок 3
3. Перекладіть тісто в форму для випічки, застелену фольгою.
шоколадні кейк-попси - фото крок 4
4. Випікайте бісквіт 25 хвилин при 180 градусах в духовці.
шоколадні кейк-попси - фото крок 5
5. Готовий бісквіт трохи остудіть, потім перетріть в крихту.
шоколадні кейк-попси - фото крок 6
6. Тим же часом приготуйте крем. Збийте сир з цукром.
шоколадні кейк-попси - фото крок 7
7. З'єднайте сир з крихтами. З отриманої маси сформуйте кульки розміром із стандартний чупа-чупс.
шоколадні кейк-попси - фото крок 8
8. Трохи пізніше розтопіть шоколад на водяній бані.
шоколадні кейк-попси - фото крок 9
9. Тепер кожен кульку надіньте на паличку і опустіть в шоколад.
шоколадні кейк-попси - фото крок 10
10. Відразу ж прикрасьте десерт кулінарної посипкою. Залиште кейк-попси застигати в холодильнику. Потім насолоджуйтеся!

Схожі рецепти