Шоколадні кейк-попси
(покроковий рецепт з фото)
Торт-popsи - одна з нових кулінарних знахідок в кондитерському світі. І з кожним роком вона тільки набирає обертів і популярність. Десерт прикрасить будь-який святковий стіл. Пора дізнатися, як його готувати!
У цьому рецепті ми самі приготуємо тісто, але якщо часу немає, бісквіт можна купити. Також не забудьте запастися красивими дражже, стружками і посипаннями для прикраси. Але для початку прочитайте про те, як приготувати шоколадні кейк-попси.
- Суміш для кексу - 100 грам
- Борошно пшеничне - 30 грам
- Вода - 120 мілілітрів
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Молочний шоколад - 200 грам
- Яйце - 1 штука
- Вершковий сир - 4 Ст. Ложки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Кондитерська посипка - За смаком
- Палички для кейкпопсов або шпажки - 20-28 штук
1. Спочатку просійте разом борошно і суміш для кексу.
2. Потім додайте олію, воду і яйце. Замісити рідке тісто.
3. Перекладіть тісто в форму для випічки, застелену фольгою.
4. Випікайте бісквіт 25 хвилин при 180 градусах в духовці.
5. Готовий бісквіт трохи остудіть, потім перетріть в крихту.
6. Тим же часом приготуйте крем. Збийте сир з цукром.
7. З'єднайте сир з крихтами. З отриманої маси сформуйте кульки розміром із стандартний чупа-чупс.
8. Трохи пізніше розтопіть шоколад на водяній бані.
9. Тепер кожен кульку надіньте на паличку і опустіть в шоколад.
10. Відразу ж прикрасьте десерт кулінарної посипкою. Залиште кейк-попси застигати в холодильнику. Потім насолоджуйтеся!