Кейк-попси в стилі «Яблучний пиріг»
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні хочу запропонувати вам оригінальний рецепт, як приготувати кейк-попси в стилі "яблучний пиріг", який особливо припаде до смаку діткам завдяки своєму незвичайному зовнішньому вигляду. Пробуйте!
Кейк-попси в стилі "яблучний пиріг" - це варіація на тему популярного американського яблучного пирога (Ammerican яблучний пиріг). Тут той же пісочне тісто, ті ж яблука з корицею, але оригінальна подача однозначно підкорить всіх!
- Борошно - 1 Склянка
- Вершкове масло - 50 грам
- Цукор - 3 Ст. Ложки(1 ст. Ложка - в тісто, 2 ст. Ложки - в начинку)
- Вода крижана - 4 Ст. Ложки
- Яблуко - 1 штука
- Лимонний сік - 2 чайних ложки
- Обкладинка - 1/2 чайних ложки
- Крохмаль - 2 чайних ложки
- Карамельні цукерки - 4 штуки
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Приготуйте пісочне тісто. Холодне вершкове масло натріть на тертці і перетріть з борошном, щоб утворилася дрібна крихта.
Потім додайте борошно і воду і швидко замісити тісто. З тіста сформуйте куля, загорніть в харчову плівку і відправте в холодильник на 30 хвилин.
Тим часом приготуйте начинку. Яблуко очистіть і поріжте на кубики. Збризніть яблука лимонним соком, додайте цукор, корицю і крохмаль, перемішайте.
Половину тесту поріжте на смужки. З смужок зробіть сіточку і пройдіться по ній качалкою, щоб тісто скріпилося і пласт став тоншим.
З сіточки з допомогою круглої формочки видавити кружечки діаметром 7-8 см.
Другу частину тіста просто розкачайте в тонкий пласт. Видавіть такі ж по діаметру кружечки. На кожен кружечок покладіть палички для морозива або дві маленькі шпажки. На середину покладіть по 1 немає. Ложці яблучної начинки і половинку карамельної цукерки.
Зверху накрийте кружечком з сіточки і скріпіть краю виделкою.
Запікайте кейк-попси в духовці при температурі 200 градусів 20-25 хвилин, поки тісто не стане рум'яним і хрустким.
Кейк-попси в стилі "яблучний пиріг" готові. Приємного чаювання!