Круасани в стилі «Яблучний пиріг»
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам спробувати цікавий варіант круасанів. Вони дуже схожі за смаком на яблучний пиріг, і не дивно, адже в них свіжі яблука, кориця і цукор, а тісто листкове! дивіться рецепт!
Загляньте в мій рецепт, я розповім, як приготувати круасани в стилі "яблучний пиріг"! Нічого складного немає, мінімум часу - і смачна ароматна випічка на столі! Для круасанів відмінно підійде дріжджове листкове тісто, але можна і бездріжджове купити, круасани будуть тонше, але не менш смачними. Поїхали!
- Листкове тісто - 250 грам
- Яблуко солодке - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Кориця мелена - 1 Чайна ложка
Підготуйте продукти, змішайте мелену корицю і цукор. Разморозьте тісто при кімнатній температурі.
Вилочкою збовтайте яйце. Розкладіть тісто, у мене вийшло три смужки. Розгортати його не потрібно, ножем для піци поріжте на трикутники.
Кожен трикутник змастіть яйцем, посипте щедро цукром з корицею.
Яблучко поріжте так, щоб кожну половинку можна було порізати на тонкі часточки, але не менше 5 мм. Покладіть по 2-4 часточки на кожен трикутник (в залежності від розміру тесту).
Загорніть рулетиком. Зверху змастіть яйцем і знову посипте кожен круасан корицею і цукром.
Застелите пергаментом деко, укладіть круасани і відправте в гарячу духовку на 15-20 хвилин, температура - 220 градусів.
Чи готові! Зніміть щипцями з дека і дайте їм охолонути.
Смачного!