Глазуровані кешью з беконом
(покроковий рецепт з фото)
Глазуровані кешью з беконом - це просто смачно, і все слова тут зайві. Спробуйте приготувати грам двісті на пробу - підуть в одну мить. Крім того - це відмінна добавка до овочевих салатів.
Неймовірно проста і дуже смачна закуска! Мій чоловік дуже любить глазуровані кешью з беконом під келишок пінного. Сини теж ніколи не пройдуть повз тарілки з такою закускою. Побалуйте своїх близьких такий простий, ситної і смачної закускою.
- Бекон - 6 скибочок
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Каррі порошок - 2 чайних ложки
- Сіль, перець - За смаком
- Кешью - 1 Склянка
1. Обсмажте бекон на середньому вогні. Посипте цукром і смажте 2 хвилини.
2. Додайте кешью, каррі, сіль і перець. Перемішайте всі інгредієнти в сковороді.
3. На деко покладіть напівготовий бекон з кешью, надішліть їх випікатися на пергаментному папері в духовку 15 хвилин при 180 градусів. Остудіть і пробуйте!