Іриски з згущеного молока з кешью
(покроковий рецепт з фото)
Улюблений смак з дитинства - солодкі молочні іриски. Їх можна купити в будь-якому магазині, але приготовані власними рукам будуть подвійно смачніше. Пропоную простий рецепт ірисок із згущеного молока з кешью.
Приготувати іриски будинку - набагато простіше, ніж вам здається. Може, зовні вони будуть відрізнятися від покупних, зате вони будуть набагато смачніше. Ви будете знати, що ви туди поклали, ніяких барвників і "хімії", тільки натуральні продукти. Сьогодні поділюся рецептом, як приготувати домашні іриски із згущеного молока з кешью. Отже, записуйте простий рецепт, вам обов'язково сподобається отриманий результат.
- Цукор - 2, 5 склянки
- Вода - 1/4 склянки
- Згущене молоко - 380 грам(1 банку)
- Горіхи кешью - 70 грам
- Ваніль - 1 Чайна ложка
У каструлі з товстим дном змішайте цукор з водою, і поставте на вогонь.
Коли сироп закипить, зменшіть вогонь і варіть, поки не почнуть з'являтися бульбашки, а сироп не стане тягучим.
Додайте згущене молоко і ваніль. Варіть, постійно помішуючи, близько 20 хвилин. Суміш повинна стати світло-коричневої.
Потім всипте горіхи, добре перемішайте, проваріть ще пару хвилин.
Деко застеліть папером для випічки. Влийте масу, рівномірно розподіліть по всій поверхні.
Дайте цукеркам застигнути протягом півгодини, розріжте на шматочки і насолоджуйтеся солоденьким.