Бісквітний торт з кремом із згущеного молока
(покроковий рецепт з фото)
Вашій увазі пропоную рецепт приготування бісквітного торта з кремом із згущеного молока! смачний, ніжний, дуже святковий! Всім рекомендую спробувати приготувати його до наступного свята. Смачно!
Вашій увазі пропоную рецепт приготування бісквітного торта з кремом із згущеного молока. Запевняю, вам сподобається цей рецепт! Торт вийде істинним досконалістю: трохи вологі коржі з приємною цитрусової кислинкою і приголомшлива розкіш ніжного і солодкого пишного крему. Спробуйте!
- Яйця - 7 штук
- Цукор - 350 грам
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Розпушувач - 2 чайних ложки
- Апельсини - 2 штуки (сік і tsedra)
- Мандарини - 4 штуки
- Масло рослинне - 1/3 склянки
- Вершкове масло - 200 грам
- Згущене молоко - 200 грам
- Молоко - 100 грам
- Ванілін - За смаком
1. Спочатку займемося тестом. Окремо Martens від жовтків, 7 білків разом з дрібкою солі збиваємо в густу і пишну піну.
2. Жовтки ж перетираємо з цукром, додамо сік і цедру апельсинів, ванілін і масло. Туди ж - борошно і розпушувач, і туди ж - білкову піну.
3. Тепер випікаємо корж. Готуємо його приблизно 35 хвилин при 190 градусах. Потім корж можна буде розрізати уздовж.
4. Поки корж готується, зробимо крем: масло збиваємо міксером, поступово вливаючи згущене молоко. Молоко вливаємо в самому кінці по чуть-чуть, воно нам потрібно тільки для розведення, щоб крем добре розмазувався.
5. Тепер і крем готовий, і коржі. Коржі промазуємо кремом і складаємо один на одного.
6. От і все! Залишилося тільки прикрасити тортик, як вам захочеться.