Торт «Наполеон» з кремом із згущеного молока
(покроковий рецепт з фото)
Всім любителям солодкого рекомендується спробувати цей соковитий і популярний тортик. Він дуже ніжний. Особливий смак йому додає згущене молоко. Подавайте торт на святковий стіл або просто до чаю.
Наполеон - це один з найпопулярніших тортів у всьому світі. Існує чимало рецептів його приготування. В одному з них використовується крем на основі згущеного молока. Щоб дізнатися, як приготує торт "наполеон" з кремом із згущеного молока, прочитайте цей покроковий рецепт.
- Борошно пшеничне - 2, 5 Ст. Ложки
- Куряче яйце - 1 штука
- Маргарин - 200 грам
- Сода - 1 щіпка
- Оцет - 1 Чайна ложка
- Вода - 1/2 склянки
- Вершкове масло - 200 грам
- Згущене молоко - 200 грам
У невелику піалку вбийте яйце, додайте соду, гаситься оцтом, влийте воду. Все ретельно перемішайте і збийте вилочкою до однорідності.
В окрему мисок просійте кілька разів борошно. Додайте до неї холодний маргарин, нарізану шматками. Перетріть обидва інгредієнта в крихту. Влийте яєчну суміш.
Замісити гладке і пружне тісто, який мав би прилипати до рук. Потім розділіть великий шматок тіста на шість-вісім рівних частин, поставте їх охолоджуватися в холодильник.
Через півгодини дістаньте тісто з холодильника. Присипте робочу поверхню борошном і розкачати кожен шматок тіста в тонкий пласт. Ображати тісто так, щоб коржі були однакового розміру.
Кожен корж випікайте в духовці, розігрітій до ста вісімдесяти градусів, поки вони не зарум'яняться. Для цього вам знадобиться по три-п'ять хвилин на кожен корж.
Для крему змішайте в мисці згущене молоко і вершкове масло, яке попередньо слід розтопити на водяній бані. Збийте крем до однорідності і перемажьте їм коржі.
Присипте торт товченої крихтою з обрізків коржів (можна пустити в хід зайвий цілий корж), поставте його в холодильник на пару годин, а краще на ніч, щоб той як слід просочився.