Рецепт Торт «Наполеон» з кремом із згущеного молока фото

Торт «Наполеон» з кремом із згущеного молока
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Тісто , Молочні продукти , Згущене молоко
Дієтичне харчування
На святковий стіл
Випічка , Торти , Наполеон
Кількість порцій: 6
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Всім любителям солодкого рекомендується спробувати цей соковитий і популярний тортик. Він дуже ніжний. Особливий смак йому додає згущене молоко. Подавайте торт на святковий стіл або просто до чаю.

Опис приготування:

Наполеон - це один з найпопулярніших тортів у всьому світі. Існує чимало рецептів його приготування. В одному з них використовується крем на основі згущеного молока. Щоб дізнатися, як приготує торт"Наполеон" з кремом із згущеного молока, прочитайте цей покроковий рецепт.

  • Борошно пшеничне - 2, 5 Ст. Ложки
  • Куряче яйце - 1 штука
  • Маргарин - 200 грам
  • Сода - 1 щіпка
  • Оцет - 1 Чайна ложка
  • Вода - 1/2 склянки
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Згущене молоко - 200 грам
торт
У невелику піалку вбийте яйце, додайте соду, гаситься оцтом, влийте воду. Все ретельно перемішайте і збийте вилочкою до однорідності.
торт
В окрему мисок просійте кілька разів борошно. Додайте до неї холодний маргарин, нарізану шматками. Перетріть обидва інгредієнта в крихту. Влийте яєчну суміш.
торт
Замісити гладке і пружне тісто, який мав би прилипати до рук. Потім розділіть великий шматок тіста на шість-вісім рівних частин, поставте їх охолоджуватися в холодильник.
торт
Через півгодини дістаньте тісто з холодильника. Присипте робочу поверхню борошном і розкачати кожен шматок тіста в тонкий пласт. Ображати тісто так, щоб коржі були однакового розміру.
торт
Кожен корж випікайте в духовці, розігрітій до ста вісімдесяти градусів, поки вони не зарум'яняться. Для цього вам знадобиться по три-п'ять хвилин на кожен корж.
торт
Для крему змішайте в мисці згущене молоко і вершкове масло, яке попередньо слід розтопити на водяній бані. Збийте крем до однорідності і перемажьте їм коржі.
торт
Присипте торт товченої крихтою з обрізків коржів (можна пустити в хід зайвий цілий корж), поставте його в холодильник на пару годин, а краще на ніч, щоб той як слід просочився.

Схожі рецепти