Торт з печива і згущеного молока
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 8 г. 0 хв.
Всі без винятку ласуни люблять різні тортики. Але не завжди є можливість стояти цілий день біля плити, щоб порадувати себе і близьких смачним десертом. В такому випадку робіть цей торт.
Опис приготування:
Не любите довго возитися біля плити, але хочете самостійно приготувати торт? Тоді цей рецепт тортика без випічки вам обов'язково сподобається. Вам буде достатньо просто змішати всі інгредієнти і поставити їх в холодильник, а вранці ваш смачний десерт буде готовий. Обов'язково дізнайтеся, як приготувати торт з печива і згущеного молока.
- Печиво - 600 грам (найпростіше пісочне)
- Горіхи - 1 Склянка (будь-які за смаком)
- Банка вареного згущеного молока - 1 штука
- Жирні вершки - 1 Склянка
- Вершкове масло - 200 грам
Подрібніть печиво так, щоб вийшла не зовсім дрібна крихта, а маленькі шматочки. Для цього рецепта відмінно підійде пісочне печиво. Горіхи обсмажте на розігрітій сковороді до золотистого кольору.
Дістаньте масло з холодильника і дайте йому постояти при кімнатній температурі. Після цього помістіть масло в миску і додайте до нього банку вареного згущеного молока. Ретельно перемішайте всі інгредієнти до однорідності.
Жирні вершки вилийте до масляної суміші. Знову все збийте блендером. Вершки додадуть легкість і ніжність цього торту.
Всипте в миску з рідкими інгредієнтами обсмажені горішки та поламане печиво. Вмішайте їх в загальну масу. Зробити це можна ложкою або руками.
Покладіть масу у велику миску і добре утрамбувати. Затягніть миску харчовою плівкою. Поставте тортик в холодильник на ніч. Вранці зніміть плівку і переверніть миску на тарілку так, щоб вміст виявилося на ній догори ногами. Вийде форма горочки.