Рецепт Торт з печива і згущеного молока фото

Торт з печива і згущеного молока
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Вершкове масло, Згущене молоко
Страви без випічки
На полуденок, На святковий стіл, 8 березня
Випічка, Торти, Без випічки

Всі без винятку ласуни люблять різні тортики. Але не завжди є можливість стояти цілий день біля плити, щоб порадувати себе і близьких смачним десертом. В такому випадку робіть цей торт.

Не любите довго возитися біля плити, але хочете самостійно приготувати торт? Тоді цей рецепт тортика без випічки вам обов'язково сподобається. Вам буде достатньо просто змішати всі інгредієнти і поставити їх в холодильник, а вранці ваш смачний десерт буде готовий. Обов'язково дізнайтеся, як приготувати торт з печива і згущеного молока.

  • Печиво - 600 грам (найпростіше пісочне)
  • Горіхи - 1 Склянка (будь-які за смаком)
  • Банка вареного згущеного молока - 1 штука
  • Жирні вершки - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 200 грам
торт з печива і згущеного молока - фото крок 1
Подрібніть печиво так, щоб вийшла не зовсім дрібна крихта, а маленькі шматочки. Для цього рецепта відмінно підійде пісочне печиво. Горіхи обсмажте на розігрітій сковороді до золотистого кольору.
торт з печива і згущеного молока - фото крок 2
Дістаньте масло з холодильника і дайте йому постояти при кімнатній температурі. Після цього помістіть масло в миску і додайте до нього банку вареного згущеного молока. Ретельно перемішайте всі інгредієнти до однорідності.
торт з печива і згущеного молока - фото крок 3
Жирні вершки вилийте до масляної суміші. Знову все збийте блендером. Вершки додадуть легкість і ніжність цього торту.
торт з печива і згущеного молока - фото крок 4
Всипте в миску з рідкими інгредієнтами обсмажені горішки та поламане печиво. Вмішайте їх в загальну масу. Зробити це можна ложкою або руками.
торт з печива і згущеного молока - фото крок 5
Покладіть масу у велику миску і добре утрамбувати. Затягніть миску харчовою плівкою. Поставте тортик в холодильник на ніч. Вранці зніміть плівку і переверніть миску на тарілку так, щоб вміст виявилося на ній догори ногами. Вийде форма горочки.

Схожі рецепти