Бісквіт з згущеного молока
(покроковий рецепт з фото)
Коли хочеться спекти щось солоденьке, скористайтеся цим нескладним і дуже смачним варіантом, як приготувати бісквіт з згущеного молока без яєць. Він виходить повітряним і неймовірно апетитним.
Такий бісквіт стане відмінною ідеєю для десерту до чаю і дітям, і дорослим. Я також хочу запропонувати легкий і простий у приготуванні крем, який чудово доповнить корж. Втім, ви можете зробити і будь-який інший крем, в тому числі взявши густе варення або джем, наприклад. Рекомендую рецепт на замітку!
- Борошно - 220 грам
- Заголовок для палітурки - 3 чайних ложки
- Розпушувач - 1 Чайна ложка(+ щіпка соди)
- Сіль - 1 щіпка
- Вершкове масло - 60 грам
- Згущене молоко - 0, 5 штуки (баночки)
- Вода - 110 мілілітрів
- Оцет - 1 Чайна ложка
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Вершки - 1 Склянка (для крему)
- Цукор - 2 чайних ложки (для крему)
- Какао - 1 Чайна ложка (для крему)
1. У глибокій мисці змішайте пшеничне і кукурудзяне борошно, соду, сіль і розпушувач. Окремо з'єднайте розтоплене вершкове масло і згущене молоко.
2. Додайте до рідких інгредієнтів воду, оцет. Влийте в мисочку з сухими інгредієнтами і ретельно перемішайте. Тісто має вийти однорідним і без грудочок. Вилийте його в жароміцних форму, змащену маслом, і відправте в розігріту до 180 градусів духовку.
3. Випікайте бісквіт близько 20 хвилин до готовності. Остудіть хвилин 5 в формі, а після - на решітці. Поки остигає корж, можна зайнятися кремом. Збийте вершки з цукром і какао.
4. Готовий щільний крем розподіліть на корж рівним шаром. Усе, бісквіт з згущеного молока в домашніх умовах можна подавати до столу.
Смачного!
Смачного!