Бісквіт з згущеного молока 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Коли хочеться спекти щось солоденьке, скористайтеся цим нескладним і дуже смачним варіантом, як приготувати бісквіт з згущеного молока без яєць. Він виходить повітряним і неймовірно апетитним.
Такий бісквіт стане відмінною ідеєю для десерту до чаю і дітям, і дорослим. Я також хочу запропонувати легкий і простий у приготуванні крем, який чудово доповнить корж. Втім, ви можете зробити і будь-який інший крем, в тому числі взявши густе варення або джем, наприклад. Рекомендую рецепт на замітку! 
- Борошно - 220 грам
 - Заголовок для палітурки - 3 чайних ложки
 - Розпушувач - 1 Чайна ложка(+ щіпка соди)
 - Сіль - 1 щіпка
 - Вершкове масло - 60 грам
 - Згущене молоко - 0, 5 штуки (баночки)
 - Вода - 110 мілілітрів
 - Оцет - 1 Чайна ложка
 - Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
 - Вершки - 1 Склянка (для крему)
 - Цукор - 2 чайних ложки (для крему)
 - Какао - 1 Чайна ложка (для крему)
 

1. У глибокій мисці змішайте пшеничне і кукурудзяне борошно, соду, сіль і розпушувач. Окремо з'єднайте розтоплене вершкове масло і згущене молоко.

2. Додайте до рідких інгредієнтів воду, оцет. Влийте в мисочку з сухими інгредієнтами і ретельно перемішайте. Тісто має вийти однорідним і без грудочок. Вилийте його в жароміцних форму, змащену маслом, і відправте в розігріту до 180 градусів духовку.

3. Випікайте бісквіт близько 20 хвилин до готовності. Остудіть хвилин 5 в формі, а після - на решітці. Поки остигає корж, можна зайнятися кремом. Збийте вершки з цукром і какао.

4. Готовий щільний крем розподіліть на корж рівним шаром. Усе, бісквіт з згущеного молока в домашніх умовах можна подавати до столу.
Смачного!
Смачного!