Желе з згущеного молока
(покроковий рецепт з фото)
Згущене молоко люблять практично всі, а так само і те, що зроблено з цих ласощів. Тому це приголомшливе желе з згущеного молока сподобається абсолютно всім, а готувати його можна хоч кожен день.
Цей рецепт приготування желе з згущеного молока дуже простий, саме за це я його і люблю. Я взагалі моторошна ласун, і тому у мене вдома завжди знайдеться баночка згущеного молока, ось я і звикла робити з нього ось такі чудові десертики. Навіть чоловік досить часто із задоволенням їмо таке желе, хоча солодке не дуже любить. Ось тепер вирішила поділитися і з вами своїм простим рецептом желе з згущеного молока:
1) Желатин готуємо згідно інструкції. Заливаємо невеликою кількістю води і залишаємо на 10 хвилин розбухати. Потім нагріваємо на повільному вогні і постійно помішувати до порожнього розчинення гранул.
2) Потім перекладаємо в одну ємність сметану, згущене молоко і цукор. Гарненько збиваємо за допомогою блендера.
3) Коли желатин трохи охолоне, вливаємо його в суміш сметани і згущеного молока, добре перемішуємо.
4) Тепер в форми наливаємо на половину наше майбутнє желе. Зверху посипаємо какао-порошком і доливаємо желе до верху. Потім вставляємо в формочку трубочку і робимо 2-3 кругових руху, щоб від какао вийшли гарні розводи на желе.
5) Ставимо форми в холодильник на кілька годин, а краще на всю ніч.
Готове желе прикрашаємо на свій розсуд і подаємо до столу. Або просто їмо і насолоджуємося чудовим смаком.
- Молоко згущене - 250 мілілітрів
- Крем - 500 мілілітрів
- Желатин - 30 грам
- Цукор - 60 грам
- Вода - 50 мілілітрів
- Какао-попрошок - За смаком
1) Желатин готуємо згідно інструкції. Заливаємо невеликою кількістю води і залишаємо на 10 хвилин розбухати. Потім нагріваємо на повільному вогні і постійно помішувати до порожнього розчинення гранул.
2) Потім перекладаємо в одну ємність сметану, згущене молоко і цукор. Гарненько збиваємо за допомогою блендера.
3) Коли желатин трохи охолоне, вливаємо його в суміш сметани і згущеного молока, добре перемішуємо.
4) Тепер в форми наливаємо на половину наше майбутнє желе. Зверху посипаємо какао-порошком і доливаємо желе до верху. Потім вставляємо в формочку трубочку і робимо 2-3 кругових руху, щоб від какао вийшли гарні розводи на желе.
5) Ставимо форми в холодильник на кілька годин, а краще на всю ніч.
Готове желе прикрашаємо на свій розсуд і подаємо до столу. Або просто їмо і насолоджуємося чудовим смаком.