Рецепт Глазур для паски з згущеного молока фото

Глазур для паски з згущеного молока
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Шоколад , Згущене молоко
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл , Пасха
Випічка , Глазур
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Такий важливий свято, як Великдень, завжди тягне за собою копітка планування святкового столу. Тут важливо дотримати всі тонкощі приготування страв, а також знайти нові, цікаві рішення.

Опис приготування:

Наприклад, для вашої звичайної пасхальної випічки можна зробити цікаве доповнення. Нижче я розповім, як приготувати глазур для паски з згущеного молока. Вона вийде щільною і добре застигне. Смак приголомшливий! Потрібно ще втриматися, щоб не з'їсти її просто так - ложкою.

  • Цукор - 150 грам
  • Глюкоза - 150 грам
  • Згущене молоко - 100 грам
  • Білий шоколад - 150 грам
  • Желатин - 12 грам
  • Вода - 135 мілілітрів
глазур для паски з згущеного молока - фото крок 1
Заздалегідь замочіть желатин в 60 мл холодної кип'яченої води. І витримаєте його протягом 40-60 хвилин. У залишився воді розведіть цукор з глюкозою, доведіть до кипіння.
глазур для паски з згущеного молока - фото крок 2
Шоколад розтопіть і добре змішайте зі згущеним молоком.
глазур для паски з згущеного молока - фото крок 3
У гарячий сироп введіть згущеного масу, перемішайте.
глазур для паски з згущеного молока - фото крок 4
Далі додайте набряклий желатин.
глазур для паски з згущеного молока - фото крок 5
Збийте до однорідної консистенції блендером і процідіть через сито.
глазур для паски з згущеного молока - фото крок 6
Найкраще залишити глазур на добу при кімнатній температурі. Закрийте ємність харчовою плівкою.

Схожі рецепти