Глазур для паски з згущеного молока
(покроковий рецепт з фото)
Такий важливий свято, як Великдень, завжди тягне за собою копітка планування святкового столу. Тут важливо дотримати всі тонкощі приготування страв, а також знайти нові, цікаві рішення.
Наприклад, для вашої звичайної пасхальної випічки можна зробити цікаве доповнення. Нижче я розповім, як приготувати глазур для паски з згущеного молока. Вона вийде щільною і добре застигне. Смак приголомшливий! Потрібно ще втриматися, щоб не з'їсти її просто так - ложкою.
- Цукор - 150 грам
- Глюкоза - 150 грам
- Згущене молоко - 100 грам
- Білий шоколад - 150 грам
- Желатин - 12 грам
- Вода - 135 мілілітрів
Заздалегідь замочіть желатин в 60 мл холодної кип'яченої води. І витримаєте його протягом 40-60 хвилин. У залишився воді розведіть цукор з глюкозою, доведіть до кипіння.
Шоколад розтопіть і добре змішайте зі згущеним молоком.
У гарячий сироп введіть згущеного масу, перемішайте.
Далі додайте набряклий желатин.
Збийте до однорідної консистенції блендером і процідіть через сито.
Найкраще залишити глазур на добу при кімнатній температурі. Закрийте ємність харчовою плівкою.