Рецепт Глазур для паски з згущеного молока фото

Глазур для паски з згущеного молока
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Шоколад, Згущене молоко
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл, Пасха
Випічка, Глазур

Такий важливий свято, як Великдень, завжди тягне за собою копітка планування святкового столу. Тут важливо дотримати всі тонкощі приготування страв, а також знайти нові, цікаві рішення.

Наприклад, для вашої звичайної пасхальної випічки можна зробити цікаве доповнення. Нижче я розповім, як приготувати глазур для паски з згущеного молока. Вона вийде щільною і добре застигне. Смак приголомшливий! Потрібно ще втриматися, щоб не з'їсти її просто так - ложкою.

  • Цукор - 150 грам
  • Глюкоза - 150 грам
  • Згущене молоко - 100 грам
  • Білий шоколад - 150 грам
  • Желатин - 12 грам
  • Вода - 135 мілілітрів
глазур для паски з згущеного молока - фото крок 1
Заздалегідь замочіть желатин в 60 мл холодної кип'яченої води. І витримаєте його протягом 40-60 хвилин. У залишився воді розведіть цукор з глюкозою, доведіть до кипіння.
глазур для паски з згущеного молока - фото крок 2
Шоколад розтопіть і добре змішайте зі згущеним молоком.
глазур для паски з згущеного молока - фото крок 3
У гарячий сироп введіть згущеного масу, перемішайте.
глазур для паски з згущеного молока - фото крок 4
Далі додайте набряклий желатин.
глазур для паски з згущеного молока - фото крок 5
Збийте до однорідної консистенції блендером і процідіть через сито.
глазур для паски з згущеного молока - фото крок 6
Найкраще залишити глазур на добу при кімнатній температурі. Закрийте ємність харчовою плівкою.

Схожі рецепти