Рецепт Паста Primavera фото

Паста Primavera
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Турецька кухня
Макарони
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.

Паста Прімавера готується з пасти і сезонних овочів. Це італійське блюдо називається"Весна" , але влітку і в кінці осені воно виходить чудовим. Помідори, цукіні, брокколі, Зелена цибуля - все піде!

Опис приготування:

Паста Прімавера підійде для великої і голодної компанії… vegetariancev! Жартую! Блюдо виходить дуже ситним і смачним, вершки додають солодкість, тушковані овочі заграють веселкою смаків. Бантики або трубочки в цій страві - ідеальні. Помідори краще взяти сливові, вони солодше і менше за розміром на відміну від звичайних. Можна побавитися і з черрі. І не пошкодуйте пармезану! приємного!

  • Макаронні вироби - 400 грам
  • Оливкова олія - 3-4 Ст. Ложок
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Кабачок - 1-2 штук
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Помідори - 3-4 штук
  • Зелена цибуля (пучок) - 1 штука
  • Брокколі (коб) - 1/2 штуки
  • Червона паприка - 1/2 чайних ложки
  • Біле сухе вино - 1/2 склянки
  • Курячий або овочевий бульйон - 3-4 склянок
  • Вершки - 1/4 склянки
паста Primavera - фото крок 1
1. У сковороді на середньому вогні нагрівайте оливкова олія. Часник очистіть і подрібніть. Обсмажте до м'якості.
паста Primavera - фото крок 2
2. Додайте суху пасту і гарненько вимісіть її в оливковій олії.
паста Primavera - фото крок 3
3. До пасті в сковороду додайте вино і потушьте на повільному вогні, помішуючи, поки вино не вбереться в пасту.
паста Primavera - фото крок 4
4. Потроху вводите гарячий бульйон в пасту. Влийте трохи і перемішайте, потім знову. Паста буде вбирати бульйон.
паста Primavera - фото крок 5
5. Промийте і наріжте овочі. Цукіні - півкільцями, брокколі порвіть на суцвіття, цибулю подрібніть, болгарський перець очистіть і наріжте кубиками. Помідори промийте, великі розріжте.
паста Primavera - фото крок 6
6. Коли паста вже майже готова, додайте в сковороду овочі і паприку.
паста Primavera - фото крок 7
7. Продовжуйте тушкувати до м'якості овочів на повільному вогні.
паста Primavera - фото крок 8
8. Додайте вершки і потушьте ще протягом кількох хвилин.
паста Primavera - фото крок 9
9. Пасту Прімавера подавайте з тертим пармезаном. Смачного! Нехай у вашій душі завжди буде весна!

Схожі рецепти