Паста Primavera
(покроковий рецепт з фото)
Паста Прімавера готується з пасти і сезонних овочів. Це італійське блюдо називається "весна", але влітку і в кінці осені воно виходить чудовим. Помідори, цукіні, брокколі, Зелена цибуля - все піде!
Паста Прімавера підійде для великої і голодної компанії… vegetariancev! Жартую! Блюдо виходить дуже ситним і смачним, вершки додають солодкість, тушковані овочі заграють веселкою смаків. Бантики або трубочки в цій страві - ідеальні. Помідори краще взяти сливові, вони солодше і менше за розміром на відміну від звичайних. Можна побавитися і з черрі. І не пошкодуйте пармезану! приємного!
- Макаронні вироби - 400 грам
- Оливкова олія - 3-4 Ст. Ложок
- Часник - 3-4 зубчиків
- Кабачок - 1-2 штук
- Болгарський перець - 1 штука
- Помідори - 3-4 штук
- Зелена цибуля (пучок) - 1 штука
- Брокколі (коб) - 1/2 штуки
- Червона паприка - 1/2 чайних ложки
- Біле сухе вино - 1/2 склянки
- Курячий або овочевий бульйон - 3-4 склянок
- Вершки - 1/4 склянки
1. У сковороді на середньому вогні нагрівайте оливкова олія. Часник очистіть і подрібніть. Обсмажте до м'якості.
2. Додайте суху пасту і гарненько вимісіть її в оливковій олії.
3. До пасті в сковороду додайте вино і потушьте на повільному вогні, помішуючи, поки вино не вбереться в пасту.
4. Потроху вводите гарячий бульйон в пасту. Влийте трохи і перемішайте, потім знову. Паста буде вбирати бульйон.
5. Промийте і наріжте овочі. Цукіні - півкільцями, брокколі порвіть на суцвіття, цибулю подрібніть, болгарський перець очистіть і наріжте кубиками. Помідори промийте, великі розріжте.
6. Коли паста вже майже готова, додайте в сковороду овочі і паприку.
7. Продовжуйте тушкувати до м'якості овочів на повільному вогні.
8. Додайте вершки і потушьте ще протягом кількох хвилин.
9. Пасту Прімавера подавайте з тертим пармезаном. Смачного! Нехай у вашій душі завжди буде весна!