Рецепт Паштет з яєць фото

Паштет з яєць
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Яйця
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, На швидку руку, На святковий стіл, На сніданок, Фуршет
Паштети

Паштет з яєць виходить ніжним і смачним. Найкраще його готувати після Пасхи, коли у вас залишається багато варених яєць. Рецепт паштету з яєць - родом з Угорщини. Помісо яєць, в нього входять горіхи.

Паштет з яєць - одна з найбільш простих у приготуванні закусок. Вона - досить легка, з легким горіховим присмаком. Подавати паштет з яєць можна на хлібі або сухариках.

Отже, як приготувати паштет з яєць?

1. Яйця відварити круто. Ostudite і чистий.

2. Цибуля чистий, наріжте невеликими кубиками.

3. У сковороді на середньому вогні нагрійте рослинну олію. Обсмажте в ньому нарізану цибулю, помішуючи, до готовності. Обсмажену цибулю треба остудити.

4. Волоські горіхи подрібніть у блендері. Якщо бажаєте, волоські горіхи перед подрібненням можна злегка обсмажити.

5. Остигнули інгредієнти (смажену цибулю і варені яйця) викладіть в блендер до горіхів, додайте сіль, мелений чорний перець і мелену червону паприку. Збийте все до однорідної консистенції.

Паштет з яєць готовий!

Смачного! Обов'язково приготуйте паштет з яєць і здивуєте гостей.

Зберігайте паштет до трьох днів в закритому посуді в холодильнику.

  • Яйця - 5 штук
  • Цибулина - 1 штука
  • Горіхи волоські - 100 грам
  • Паприка, сіль, перець - За смаком
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
Паштет з яєць - одна з найбільш простих у приготуванні закусок. Вона - досить легка, з легким горіховим присмаком. Подавати паштет з яєць можна на хлібі або сухариках.

Отже, як приготувати паштет з яєць?

1. Яйця відварити круто. Ostudite і чистий.

2. Цибуля чистий, наріжте невеликими кубиками.

3. У сковороді на середньому вогні нагрійте рослинну олію. Обсмажте в ньому нарізану цибулю, помішуючи, до готовності. Обсмажену цибулю треба остудити.

4. Волоські горіхи подрібніть у блендері. Якщо бажаєте, волоські горіхи перед подрібненням можна злегка обсмажити.

5. Остигнули інгредієнти (смажену цибулю і варені яйця) викладіть в блендер до горіхів, додайте сіль, мелений чорний перець і мелену червону паприку. Збийте все до однорідної консистенції.

Паштет з яєць готовий!

Смачного! Обов'язково приготуйте паштет з яєць і здивуєте гостей.

Зберігайте паштет до трьох днів в закритому посуді в холодильнику.

Схожі рецепти