Паштет з яєць
(покроковий рецепт з фото)
Паштет з яєць виходить ніжним і смачним. Найкраще його готувати після Пасхи, коли у вас залишається багато варених яєць. Рецепт паштету з яєць - родом з Угорщини. Помісо яєць, в нього входять горіхи.
Паштет з яєць - одна з найбільш простих у приготуванні закусок. Вона - досить легка, з легким горіховим присмаком. Подавати паштет з яєць можна на хлібі або сухариках.
Отже, як приготувати паштет з яєць?
1. Яйця відварити круто. Ostudite і чистий.
2. Цибуля чистий, наріжте невеликими кубиками.
3. У сковороді на середньому вогні нагрійте рослинну олію. Обсмажте в ньому нарізану цибулю, помішуючи, до готовності. Обсмажену цибулю треба остудити.
4. Волоські горіхи подрібніть у блендері. Якщо бажаєте, волоські горіхи перед подрібненням можна злегка обсмажити.
5. Остигнули інгредієнти (смажену цибулю і варені яйця) викладіть в блендер до горіхів, додайте сіль, мелений чорний перець і мелену червону паприку. Збийте все до однорідної консистенції.
Паштет з яєць готовий!
Смачного! Обов'язково приготуйте паштет з яєць і здивуєте гостей.
Зберігайте паштет до трьох днів в закритому посуді в холодильнику.
- Яйця - 5 штук
- Цибулина - 1 штука
- Горіхи волоські - 100 грам
- Паприка, сіль, перець - За смаком
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
Отже, як приготувати паштет з яєць?
1. Яйця відварити круто. Ostudite і чистий.
2. Цибуля чистий, наріжте невеликими кубиками.
3. У сковороді на середньому вогні нагрійте рослинну олію. Обсмажте в ньому нарізану цибулю, помішуючи, до готовності. Обсмажену цибулю треба остудити.
4. Волоські горіхи подрібніть у блендері. Якщо бажаєте, волоські горіхи перед подрібненням можна злегка обсмажити.
5. Остигнули інгредієнти (смажену цибулю і варені яйця) викладіть в блендер до горіхів, додайте сіль, мелений чорний перець і мелену червону паприку. Збийте все до однорідної консистенції.
Паштет з яєць готовий!
Смачного! Обов'язково приготуйте паштет з яєць і здивуєте гостей.
Зберігайте паштет до трьох днів в закритому посуді в холодильнику.