Рецепт Паштет з свинини фото

Паштет з свинини
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Морква , Цибуля , Свиняча печінка
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл , На сніданок , Фуршет
Паштети
Кількість порцій: 8
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Це прекрасний варіант закуски. Сьогодні я розповім, як приготувати паштет з свинини, точніше, зі свинячої печінки. Не будемо довго затягувати і відразу ж приступимо до процесу приготування цієї страви.

Опис приготування:

Як виявляється, приготувати паштет зі свинячої печінки досить просто. Паштет воістину виходить шалено ніжним і ароматним за рахунок попереднього замочування основного інгредієнта і достатку спецій. Прекрасно підійде для бутербродів з ранку або на святковий стіл. Обов'язково випробуйте рецепт дому та діліться результатами в коментарях

  • Свиняча печінка - 1 кілограм
  • Цибуля, морква - по 1 Штука
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Лавровий лист, чорний перець горошком - по 2-3 Штук
  • Коньяк - 3 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Сіль, перець, мускатний горіх - За смаком
паштет з свинини - фото крок 1
Почнемо з етапу підготовки. Для початку промиваємо печінку під водою і нарізаємо її на шматочки, потім замочуємо її в молоці на 2-3 годину. Ріпчасту цибулю і моркву очищаємо від шкірки, нарізаємо і тушкуємо на олії до золотистого. Додаємо шматочки печінки і спеції. Накриваємо кришкою і тушкуємо все разом протягом 15-20 хвилин з сіллю.
паштет з свинини - фото крок 2
Отриману масу охолоджуємо природним шляхом, потім кілька разів пропускаємо її через м'ясорубку. Важливо домогтися необхідної ніжної консистенції.
паштет з свинини - фото крок 3
У паштет додаємо перець, мускатний горіх і коньяк і все гарненько збиваємо блендером. Паштет зі свинячої печінки готовий, смачного!

Схожі рецепти