Паштет з печінки яловичої
(покроковий рецепт з фото)
Завжди якщо є можливість приготувати щось самим, замість того, щоб купувати, користуйтеся цим. Не завжди можна довіряти готовим м'ясним виробам, які пропонує ринок. Краще зробити своє.
Звичайно, не завжди є можливість витратити достатню кількість свого часу для подібних страв. Але деякі рецепти досить прості. Один з таких розповість, як приготувати паштет з печінки яловичої. Технологія дуже зрозуміла. Необхідно добре прожарити субпродукт, а потім перемолоти його в блендері. І дуже смачна закуска на стіл готова!
- Печінка яловича - 500 грам
- Вершкове масло - 200 грам
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Печінка промийте і наріжте невеликого розміру шматочками.
Розігрійте масло на сковороді, Відведіть туди печінку. Трохи масла залиште на потім.
Лук почистіть і наріжте кубиками, додайте його в сковороду.
Смажте інгредієнти до готовності лука. Додати сіль, поперчіть, перемішайте.
Готову страву перекладіть в миску. Додайте залишки масла, а після подрібніть все блендером.
Залиште паштет на пару годин для застигання, а потім пробуйте його. Приємною дегустації!