Рецепт Паштет з печінки яловичої фото

Паштет з печінки яловичої
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
М'ясо , Молочні продукти , Яловичина , Вершкове масло , Яловича печінка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Паштети
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Завжди якщо є можливість приготувати щось самим, замість того, щоб купувати, користуйтеся цим. Не завжди можна довіряти готовим м'ясним виробам, які пропонує ринок. Краще зробити своє.

Опис приготування:

Звичайно, не завжди є можливість витратити достатню кількість свого часу для подібних страв. Але деякі рецепти досить прості. Один з таких розповість, як приготувати паштет з печінки яловичої. Технологія дуже зрозуміла. Необхідно добре прожарити субпродукт, а потім перемолоти його в блендері. І дуже смачна закуска на стіл готова!

  • Печінка яловича - 500 грам
  • Вершкове масло - 200 грам
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
паштет з печінки яловичої - фото крок 1
Печінка промийте і наріжте невеликого розміру шматочками.
паштет з печінки яловичої - фото крок 2
Розігрійте масло на сковороді, Відведіть туди печінку. Трохи масла залиште на потім.
паштет з печінки яловичої - фото крок 3
Лук почистіть і наріжте кубиками, додайте його в сковороду.
паштет з печінки яловичої - фото крок 4
Смажте інгредієнти до готовності лука. Додати сіль, поперчіть, перемішайте.
паштет з печінки яловичої - фото крок 5
Готову страву перекладіть в миску. Додайте залишки масла, а після подрібніть все блендером.
паштет з печінки яловичої - фото крок 6
Залиште паштет на пару годин для застигання, а потім пробуйте його. Приємною дегустації!

Схожі рецепти