Паштет з печінки свинячої
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні хочеться розповісти вам, як приготувати паштет з печінки свинячої. Цей рецепт вам безсумнівно сподобається, адже готується все просто, але смак ви отримаєте незабутній. Поїхали!
Обов'язково спробуйте цей рецепт будинку і ви зрозумієте, що раніше не могли жити без цього паштету. Він буквально стане вашим улюбленцем, обіцяю. Прекрасно підійде з ранку в якості сніданку з білим хлібом.
- Свиняча печінка - 1 кілограм
- Свинина - 0, 5 кілограма
- Цибуля - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- М'якоть хліба - 250 грам
- Свиняче несолоне сало - 150 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Сіль, перець, паприка, мускатний горіх - За смаком
- Біле вино, сухе - 250 грам
1
М'ясо, печінку промийте і наріжте шматочками середнього розміру.
2
Цибулю і моркву очистіть, промийте і наріжте.
3
У каструлю налийте воду і доведіть до кипіння. Відваріть м'ясо, печінку і овочі до повної готовності.
4
Потім пропустіть готові інгредієнти через м'ясорубку або подрібніть за допомогою блендера.
5
Додайте спеції, вино, вершкове масло і збийте за допомогою блендера.
6
Готовий паштет обертаємо сіткою з внутрішнього жиру і запікаємо в сотейнику під дахової, на дні якого розмістимо шматочки сала. Смачний паштет зі свинячої печінки готовий, смачного!