Печінковий паштет зі свинячої печінки

Печінковий паштет зі свинячої печінки
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Дивовижний паштет зі свинячої печінки стане вашим фаворитом на довгий час. Сьогодні я розповім вам, як приготувати печінковий паштет зі свинячої печінки на закуску для фуршетного столу.

опис приготування:

Цей рецепт не займе у вас багато часу, проте результатом ви будете вражені. Дивовижний паштет зі свинячої печінки відмінно підійде на кожен день як намазки для бутербродів або як частування на святковий стіл. Ці ласощі стане вашим улюбленим, воно сподобається і дорослим, і дітям. Смачного!

  • свиняча печінка— 800 грам
  • Цибуля ріпчаста— 4 штуки
  • морква— 4 штуки
  • Вершкове масло— За смаком
  • сіль, перець, базилік— За смаком
1 Для того, щоб паштет вийшов ніжним і смачним, свинячу печінку необхідно замочити на три години. Можна в звичайній воді або молоці. Після замочування печінку необхідно відварити протягом 50 хвилин.

2 Цибулю і моркву очищаємо, цибуля пасеруємо на вершковому маслі, а моркву натираємо на крупній тертці і обсмажуємо на окремій сковороді.

3 печінка промиваємо, нарізаємо невеликими шматочками і обсмажуємо зі спеціями. Далі всі продукти викладаємо в чашу блендера і подрібнюємо до однорідної маси. Готовий паштет охолоджуємо і подаємо до столу. Смачного! Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Печінковий торт зі свинячої печінки

Печінковий торт зі свинячої печінки

Торти бувають не тільки солодкими, але і закусочними. Вони шикарно виглядають, а тому відмінно підходять для святкового столу. Є кілька перевірених варіантів такого блюда. Ось один з них! опис приготування: Якщо вам подобаються субпродукти, то дізнайтеся про те, як приготувати печінковий торт ...

читати далі
Паштет з печінки свинячої

Паштет з печінки свинячої

Сьогодні хочеться розповісти вам, як приготувати паштет з печінки свинячої. Цей рецепт вам безсумнівно сподобається, адже готується все просто, але смак ви отримаєте незабутній. поїхали! опис приготування: Обов'язково спробуйте цей рецепт будинку і ви зрозумієте, що раніше не могли жити без ць...

читати далі
Паштет зі свинячої печінки з фісташками

Паштет зі свинячої печінки з фісташками

Французький варіант паштету з свинячої печінки з фісташками називають террин. Французи називають терріном все паштети. Цей смачний і натуральний паштет легко може стати прикрасою вашого столу. кількість порцій: 6-8 Свинина— 200 грам печінка свиняча— 350 грам Fistashki— 70 грам Грудинка или беко...

читати далі
Паштет зі свинячої печінки

Паштет зі свинячої печінки

Смачний і ніжний пашнет зі свинячої печінки я готую з морквою. Його просто зробити в домашніх умовах протягом 30 хвилин. Спробуйте. опис приготування: Паштет зі свинячої печінки можна ще теплим подавати до столу. Подайте паштет зі свинячої печінки з хрусткими тостами або м'яким багетом, дуже с...

читати далі
Печінковий паштет з яловичої печінки в мультиварці

Печінковий паштет з яловичої печінки в мультиварці

Спробуйте домашній печінковий паштет з яловичої печінки, приготований в мультиварці, і отримаєте справжню насолоду. смачний паштет + шматочок свіжого хліба = гарний настрій на цілий день! опис приготування: Я, як і багато дітей, печінку в дитинстві не особливо сприймав. І мамі доводилося ізлов...

читати далі