Рецепт Печінковий паштет зі свинячої печінки фото

Печінковий паштет зі свинячої печінки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Морква , Цибуля , Свиняча печінка
Рецепти без шкоди
На полуденок , На сніданок
Паштети
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Дивовижний паштет зі свинячої печінки стане вашим фаворитом на довгий час. Сьогодні я розповім вам, як приготувати печінковий паштет зі свинячої печінки на закуску для фуршетного столу.

Опис приготування:

Цей рецепт не займе у вас багато часу, проте результатом ви будете вражені. Дивовижний паштет зі свинячої печінки відмінно підійде на кожен день як намазки для бутербродів або як частування на святковий стіл. Ці ласощі стане вашим улюбленим, воно сподобається і дорослим, і дітям. Смачного!

  • Свиняча печінка - 800 грам
  • Цибуля ріпчаста - 4 штуки
  • Морква - 4 штуки
  • Вершкове масло - За смаком
  • Сіль, перець, базилік - За смаком
1
Для того, щоб паштет вийшов ніжним і смачним, свинячу печінку необхідно замочити на три години. Можна в звичайній воді або молоці. Після замочування печінку необхідно відварити протягом 50 хвилин.
2
Цибулю і моркву очищаємо, цибуля пасеруємо на вершковому маслі, а моркву натираємо на крупній тертці і обсмажуємо на окремій сковороді.
3
Печінка промиваємо, нарізаємо невеликими шматочками і обсмажуємо зі спеціями. Далі всі продукти викладаємо в чашу блендера і подрібнюємо до однорідної маси. Готовий паштет охолоджуємо і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти