Рецепт Печінковий торт зі свинячої печінки фото

Печінковий торт зі свинячої печінки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина, Молочні продукти, Свиняча печінка
Вагітним і годуючим
На обід, На вечерю, На святковий стіл

Торти бувають не тільки солодкими, але і закусочними. Вони шикарно виглядають, а тому відмінно підходять для святкового столу. Є кілька перевірених варіантів такого блюда. Ось один з них!

Якщо вам подобаються субпродукти, то дізнайтеся про те, як приготувати печінковий торт зі свинячої печінки. У складі ви також знайдете морква і зелень, які вдало поєднуються з головним інгредієнтом. Блюдо робиться просто, тільки піде час на підготовку. У вас все вийде!

  • Печінка - 500 грам (у мене свиняча)
  • Яйце - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Молоко - 0, 5 склянки
  • Майонез - 4-5 Ст. Ложок
  • Борошно пшеничне - 3 Ст. Ложки
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Кріп - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
печінковий торт зі свинячої печінки - фото крок 1
Морква промийте і викладіть в воду. Доведіть її до кипіння, а потім варіть протягом 20 хвилин.
печінковий торт зі свинячої печінки - фото крок 2
В цей час промийте печінку і видаліть всі плівки. Потім перейдіть її через м'ясорубку.
печінковий торт зі свинячої печінки - фото крок 3
Потім додайте до печінки яйця, молоко і борошно.
печінковий торт зі свинячої печінки - фото крок 4
В кінці додайте подрібнений часник. Замішайте печінковий тісто.
печінковий торт зі свинячої печінки - фото крок 5
Тепер зробіть начинку. Натріть моркву і змішайте її з нарізаним кропом.
печінковий торт зі свинячої печінки - фото крок 6
Додайте майонез і ретельно перемішайте начинку.
печінковий торт зі свинячої печінки - фото крок 7
Розігрійте в сковороді рослинне масло. Влийте в неї тісто.
печінковий торт зі свинячої печінки - фото крок 8
Запікайте млинці з обох боків до рум'яної скоринки.
печінковий торт зі свинячої печінки - фото крок 9
А тепер зберіть торт. Викладайте млинці один на інший, чергуючи їх з начинкою. Останній млинець наріжте і викладіть в кінці. Залиште закуску на пару годин в холодильнику для просочення. Смачного!

Схожі рецепти