Рецепт Паштет зі свинячої печінки фото

Паштет зі свинячої печінки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо, Субпродукти, Свинина, Печінка, Свиняча печінка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Паштети

Смачний і ніжний пашнет зі свинячої печінки я готую з морквою. Його просто зробити в домашніх умовах протягом 30 хвилин. Спробуйте.

Паштет зі свинячої печінки можна ще теплим подавати до столу. Подайте паштет зі свинячої печінки з хрусткими тостами або м'яким багетом, дуже смачно! Рецепт паштету з свинячої печінки мені часто доводиться розповідати своїм подругам, тому що я готую його на кожне свято! Бажаю вам приємного апетиту.

  • Свиняча печінка - 500 грам
  • Сало - 50 грам
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
паштет зі свинячої печінки - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
паштет зі свинячої печінки - фото крок 2
Помийте і почистіть моркву. Поставте її варитися.
паштет зі свинячої печінки - фото крок 3
Наріжте кубиками або соломкою сало.
паштет зі свинячої печінки - фото крок 4
Дрібно нарубати ріпчасту цибулю.
паштет зі свинячої печінки - фото крок 5
І невеликими шматочками наріжте свинячу печінку.
паштет зі свинячої печінки - фото крок 6
Спочатку обсмажте цибулю з салом.
паштет зі свинячої печінки - фото крок 7
Додайте до м'якого цибулі з салом свинячу печінку.
паштет зі свинячої печінки - фото крок 8
Гасіть печінку 15 хвилин до повної готовності.
паштет зі свинячої печінки - фото крок 9
Подрібніть свинячу печінку блендером.
паштет зі свинячої печінки - фото крок 10
Готову варену моркву наріжте маленькими шматочками і збийте блендером.
паштет зі свинячої печінки - фото крок 11
Змішайте морква з свинячий печінкою. У вас вийде чудовий паштет зі свинячої печінки.

Схожі рецепти