Паштет зі свинячої печінки
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і ніжний пашнет зі свинячої печінки я готую з морквою. Його просто зробити в домашніх умовах протягом 30 хвилин. Спробуйте.
Паштет зі свинячої печінки можна ще теплим подавати до столу. Подайте паштет зі свинячої печінки з хрусткими тостами або м'яким багетом, дуже смачно! Рецепт паштету з свинячої печінки мені часто доводиться розповідати своїм подругам, тому що я готую його на кожне свято! Бажаю вам приємного апетиту.
- Свиняча печінка - 500 грам
- Сало - 50 грам
- Ріпчаста цибуля - 2 штуки
- Морква - 2 штуки
- Вершкове масло - 50 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
Підготуйте всі інгредієнти.
Помийте і почистіть моркву. Поставте її варитися.
Наріжте кубиками або соломкою сало.
Дрібно нарубати ріпчасту цибулю.
І невеликими шматочками наріжте свинячу печінку.
Спочатку обсмажте цибулю з салом.
Додайте до м'якого цибулі з салом свинячу печінку.
Гасіть печінку 15 хвилин до повної готовності.
Подрібніть свинячу печінку блендером.
Готову варену моркву наріжте маленькими шматочками і збийте блендером.
Змішайте морква з свинячий печінкою. У вас вийде чудовий паштет зі свинячої печінки.