Рецепт Паштет з печінки і грибів фото

Паштет з печінки і грибів
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Печінка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Паштети
Кількість порцій: 10
Час приготування: 50 хв.

Усе, що якісно зроблено з субродуктов, мій чоловік обожнює. Тому паштети у нас в пошані. І ніколи магазинні варіанти не зрівняються з домашніми. Перевірте це за допомогою даного рецепта.

Опис приготування:

Звичайно, блюдо відніме у вас і час, і сили, але результат того вартий. Тим більше, що ви можете підготувати закуску про запас. Вона буде зберігатися у вас в холодильнику близько тижня під щільно закритою кришкою. Думаю, вам буде цікаво дізнатися про те, як приготувати паштет з печінки і грибів. Він виходить ніжним і тане в роті.

  • Печінка яловича - 1 кілограм
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Гриби білі - 1 кілограм
  • Сіль - 1 Чайна ложка
паштет з печінки і грибів - фото крок 1
1. Наріжте середніми шматочками печінку і цибулю.
паштет з печінки і грибів - фото крок 2
2. Потім викладіть їх в форму для випічки. Засипте частиною солі і додайте 10 г масла.
паштет з печінки і грибів - фото крок 3
3. Запікайте інгредієнти 15 хвилин при 180 градусах в духовці.
паштет з печінки і грибів - фото крок 4
4. Потім в форму влийте вершки і поверніть її в духовку при цих же градусах ще на 10 хвилин.
паштет з печінки і грибів - фото крок 5
5. Поки займіться грибами. Промийте їх і наріжте.
паштет з печінки і грибів - фото крок 6
6. Далі перекладіть їх на суху сковороду на середній вогонь. Дочекайтеся, поки не почне виділятися вода.
паштет з печінки і грибів - фото крок 7
7. Помішуючи, готуйте гриби, поки рідина не випарується.
паштет з печінки і грибів - фото крок 8
8. У цей час уже приготувалася печінку. Перекладіть її в міксер разом з вершками і цибулею. Додайте масло, що залишилося.
паштет з печінки і грибів - фото крок 9
9. Збийте суміш до єдиної консистенції.
паштет з печінки і грибів - фото крок 10
10. Потім готові гриби без рідини перемішайте з отриманою масою.
паштет з печінки і грибів - фото крок 11
11. Отриману суміш знову відправте в духовку (тепер на 25 хвилин).
паштет з печінки і грибів - фото крок 12
12. Готовий паштет остудіть, а потім зберігайте в холодильнику. Смачного!

Схожі рецепти