Рецепт Паштет з квасолі фото

Паштет з квасолі
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Овочі, Бобові, Квасоля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Паштети

Хочу поділитися з вами рецептом приготування паштету з квасолі. Смачне, ситне і при цьому всім дуже ніжне блюдо, яке обов'язково буде вам до душі! Цікава закуска з веганскої кухні!

Розповім вам, як приготувати паштет з квасолі. Він смачний, ніжний і неймовірно оригінальний! Мені він нагадує грузинську кухню, а моя подруга, спробувавши ці ласощі, була впевнена, що пробувала подібне частування, коли була в Парижі на канікулах. Кому вірити - не знаю, але що страва смачна, це я гарантую!

  • Квасоля - 200 грам (суха)
  • Цибуля - 2 штуки
  • Горіхи волоські - 200 грам
  • Koriandr - 1 Чайна ложка
  • Спеції - За смаком
паштет з квасолі - фото крок 1
1. Квасоля промиємо і заллємо водою на 4 годину. Потім відварити її в цій же воді. У самому кінці варіння додамо спеції на свій розсуд.
паштет з квасолі - фото крок 2
2. Горішки очистимо і подрібнити, квасоля відцідити (відвар поки не зливаємо).
паштет з квасолі - фото крок 3
3. Цибуля подрібнити і обсмажити до рум'яності. Тепер з'єднаємо всі інгредієнти і в блендері подрібнити їх до однорідної маси.
паштет з квасолі - фото крок 4
4. Додамо тепер спеції, а якщо паштет вийшов густуватим, трохи розбавимо його квасоляним відваром. Готово!

Схожі рецепти