Паштет з квасолі
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами рецептом приготування паштету з квасолі. Смачне, ситне і при цьому всім дуже ніжне блюдо, яке обов'язково буде вам до душі! Цікава закуска з веганскої кухні!
Розповім вам, як приготувати паштет з квасолі. Він смачний, ніжний і неймовірно оригінальний! Мені він нагадує грузинську кухню, а моя подруга, спробувавши ці ласощі, була впевнена, що пробувала подібне частування, коли була в Парижі на канікулах. Кому вірити - не знаю, але що страва смачна, це я гарантую!
- Квасоля - 200 грам (суха)
- Цибуля - 2 штуки
- Горіхи волоські - 200 грам
- Koriandr - 1 Чайна ложка
- Спеції - За смаком
1. Квасоля промиємо і заллємо водою на 4 годину. Потім відварити її в цій же воді. У самому кінці варіння додамо спеції на свій розсуд.
2. Горішки очистимо і подрібнити, квасоля відцідити (відвар поки не зливаємо).
3. Цибуля подрібнити і обсмажити до рум'яності. Тепер з'єднаємо всі інгредієнти і в блендері подрібнити їх до однорідної маси.
4. Додамо тепер спеції, а якщо паштет вийшов густуватим, трохи розбавимо його квасоляним відваром. Готово!