Паштет з квасолі з гранатом
(покроковий рецепт з фото)
Смачний, ніжний, корисний паштет з червоної квасолі з додаванням гранатового соку і волоських горіхів. Аромат йому додають прянощі. Цим паштетом можна також урізноманітнити вегетаріанський і пісний стіл.
Як приготувати паштет з червоної квасолі з гранатом? Основний час приготування займає підготовка квасолі. Її слід попередньо замочити в холодній воді на кілька годин і відварити. Лук обсмажте. Потім все просто - подрібніть всі інгредієнти за допомогою блендера, подавайте з зернами граната.
- Квасоля червона - 200 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Часник сушений - 1 Чайна ложка
- Гранат - 1 штука
- Горіхи волоські - 80 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Обкладинка - 1 щіпка
- Мускатний горіх - 1 щіпка
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Квасоля замочіть у великій кількості холодної води на кілька годин, можна на ніч.
Злийте воду. Залийте квасолю свіжою холодною водою, доведіть до кипіння і на повільному вогні під закритою кришкою варіть протягом 1 години до м'якості. Цибулю очистіть, горіхи подрібніть.
Лук подрібніть, обсмажте на розігрітій олії до м'якості. Додайте спеції, перемішайте.
З квасолі злийте воду, пробийте блендером до стану пюре. З половини зерен граната вичавіть сік через марлю. Нам знадобиться приблизно 100 мл гранатового соку. Решта зерна залиште для подачі.
До квасолі додайте смажену цибулю, Гранатовий сік, сіль, горіхи. Пробийте все до однорідності.
Подавайте паштет з червоної квасолі з зернами граната і свіжою зеленню. Смачного!