Рецепт Паштет з квасолі з гранатом фото

Паштет з квасолі з гранатом
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
Овочі, Бобові, Квасоля, Червона квасоля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Солоне, Паштети

Смачний, ніжний, корисний паштет з червоної квасолі з додаванням гранатового соку і волоських горіхів. Аромат йому додають прянощі. Цим паштетом можна також урізноманітнити вегетаріанський і пісний стіл.

Як приготувати паштет з червоної квасолі з гранатом? Основний час приготування займає підготовка квасолі. Її слід попередньо замочити в холодній воді на кілька годин і відварити. Лук обсмажте. Потім все просто - подрібніть всі інгредієнти за допомогою блендера, подавайте з зернами граната.

  • Квасоля червона - 200 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Часник сушений - 1 Чайна ложка
  • Гранат - 1 штука
  • Горіхи волоські - 80 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Обкладинка - 1 щіпка
  • Мускатний горіх - 1 щіпка
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
паштет з квасолі з гранатом - фото крок 1
Квасоля замочіть у великій кількості холодної води на кілька годин, можна на ніч.
паштет з квасолі з гранатом - фото крок 2
Злийте воду. Залийте квасолю свіжою холодною водою, доведіть до кипіння і на повільному вогні під закритою кришкою варіть протягом 1 години до м'якості. Цибулю очистіть, горіхи подрібніть.
паштет з квасолі з гранатом - фото крок 3
Лук подрібніть, обсмажте на розігрітій олії до м'якості. Додайте спеції, перемішайте.
паштет з квасолі з гранатом - фото крок 4
З квасолі злийте воду, пробийте блендером до стану пюре. З половини зерен граната вичавіть сік через марлю. Нам знадобиться приблизно 100 мл гранатового соку. Решта зерна залиште для подачі.
паштет з квасолі з гранатом - фото крок 5
До квасолі додайте смажену цибулю, Гранатовий сік, сіль, горіхи. Пробийте все до однорідності.
паштет з квасолі з гранатом - фото крок 6
Подавайте паштет з червоної квасолі з зернами граната і свіжою зеленню. Смачного!

Схожі рецепти