Рецепт Паштет з квасолі з горбушей фото

Паштет з квасолі з горбушей
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Бобові , Квасоля
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Паштети
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 7 г. 0 хв.

Паштет з квасолі з горбушей - смачна й поживна закуска, яку приготувати в домашніх умовах дуже легко. Інгредієнти прості, а результат чудовий. Спробуйте, це просто і дуже смачно!

Опис приготування:

Сьогодні я хочу вам розповісти, як приготувати паштет з квасолі з горбушей. Рецепт його приготування зовсім нескладний, продукти прості і доступні. А якщо для паштету використовувати консервовану квасолю, то і час готування значно скоротиться. Паштет виходить дуже смачним і поживним, з легким рибним смаком. Цей паштет ідеальний в якості закуски до святкового столу, для ситного перекусу на роботі або на природі, та й з чашкою чаю на вечерю теж буде смачно!

  • Квасоля - 1 Склянка
  • Консервована горбуша - 1 штука
  • Морква - 1-2 штук
  • Ріпчаста цибуля - 1-2 штук
  • Вершкове масло - 120 грам(20 г - для цибулі та моркви)
  • Сіль - 1/2 чайних ложки (за смаком)
  • Чорний мелений перець - 2-3 Щепоток (за смаком)
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
  • Часник - 1-2 зубчиків
паштет з квасолі з горбушей - фото крок 1
Квасоля необхідно заздалегідь замочити на 6-8 годин. Потім відваріть її до готовності. І в кінці варіння не забудьте посолити.
паштет з квасолі з горбушей - фото крок 2
Ріпчасту цибулю нарізаємо тонкою соломкою або півкільцями. Потім його необхідно обсмажити на суміші рослинного і вершкового масла до золотистого кольору.
паштет з квасолі з горбушей - фото крок 3
Морквину натираємо на дрібній тертці.
паштет з квасолі з горбушей - фото крок 4
Відправляємо морквину до цибулі і смажимо до готовності, не забуваючи перемішувати.
паштет з квасолі з горбушей - фото крок 5
З консервованої горбуші прибираємо великі кісточки.
паштет з квасолі з горбушей - фото крок 6
Викладаємо в невелику миску зварену остигнула квасоля, горбушу, морква з цибулею, розм'якшене вершкове масло, подрібнений часник. Додаємо сіль і перець за смаком. Перебиваємо все блендером до однорідної маси.
паштет з квасолі з горбушей - фото крок 7
Паштет можна намазувати на шматочки свіжого хліба, а на святковий стіл - на багет або тости.

Схожі рецепти