Паштет з квасолі з горбушей
(покроковий рецепт з фото)
Паштет з квасолі з горбушей - смачна й поживна закуска, яку приготувати в домашніх умовах дуже легко. Інгредієнти прості, а результат чудовий. Спробуйте, це просто і дуже смачно!
Сьогодні я хочу вам розповісти, як приготувати паштет з квасолі з горбушей. Рецепт його приготування зовсім нескладний, продукти прості і доступні. А якщо для паштету використовувати консервовану квасолю, то і час готування значно скоротиться. Паштет виходить дуже смачним і поживним, з легким рибним смаком. Цей паштет ідеальний в якості закуски до святкового столу, для ситного перекусу на роботі або на природі, та й з чашкою чаю на вечерю теж буде смачно!
- Квасоля - 1 Склянка
- Консервована горбуша - 1 штука
- Морква - 1-2 штук
- Ріпчаста цибуля - 1-2 штук
- Вершкове масло - 120 грам(20 г - для цибулі та моркви)
- Сіль - 1/2 чайних ложки (за смаком)
- Чорний мелений перець - 2-3 Щепоток (за смаком)
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Часник - 1-2 зубчиків
Квасоля необхідно заздалегідь замочити на 6-8 годин. Потім відваріть її до готовності. І в кінці варіння не забудьте посолити.
Ріпчасту цибулю нарізаємо тонкою соломкою або півкільцями. Потім його необхідно обсмажити на суміші рослинного і вершкового масла до золотистого кольору.
Морквину натираємо на дрібній тертці.
Відправляємо морквину до цибулі і смажимо до готовності, не забуваючи перемішувати.
З консервованої горбуші прибираємо великі кісточки.
Викладаємо в невелику миску зварену остигнула квасоля, горбушу, морква з цибулею, розм'якшене вершкове масло, подрібнений часник. Додаємо сіль і перець за смаком. Перебиваємо все блендером до однорідної маси.
Паштет можна намазувати на шматочки свіжого хліба, а на святковий стіл - на багет або тости.