Рецепт Паштет з квасолі і волоських горіхів фото

Паштет з квасолі і волоських горіхів
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Бобові , Квасоля , Горіхи , Грецькі горіхи
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Паштети
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Смачний і незвичайний паштет з квасолі і волоських горіхів я роблю з вареними яйцями. Виходить незвичайна закуска.

Опис приготування:

Біла квасоля є основним джерелом клітковини, лідером щодо її змісту серед інших продуктів. Раджу готувати паштет з квасолі і волоських горіхів регулярно, щоб наповнювати організм корисними речовинами. Волоські горіхи сприяють поліпшенню мозкової діяльності. Бажаю вам приємного апетиту.

  • Квасоля - 450 грам
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Часник - 2 зубчики
  • Грецькі горіхи - 200 грам
  • Яйця - 2 штуки
  • Рослинна олія - За смаком
  • Ріпчаста цибуля - 2 штуки
  • Пучок петрушки - 1 штука
паштет з квасолі і волоських горіхів - фото крок 1
Відваріть квасоля і злийте воду.
паштет з квасолі і волоських горіхів - фото крок 2
Коли квасоля охолоне, подрібніть її в блендері з волоськими горіхами і часником. До однорідної маси.
паштет з квасолі і волоських горіхів - фото крок 3
Відваріть яйця круто і остудіть.
паштет з квасолі і волоських горіхів - фото крок 4
Обсмажте на олії терту на крупній тертці моркву і рубаний ріпчасту цибулю. Коли будуть готові, додайте прямо в сковороду терті на крупній тертці яйця і зелень. Додати сіль, поперчіть.
паштет з квасолі і волоських горіхів - фото крок 5
Подрібніть тушковані овочі і яйця, змішайте з паштетом з квасолі і волоських горіхів. Готово.

Схожі рецепти